Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010

Αυτό το διάβασε κανείς, πριν το υπογράψει;;

Δεν θέλουμε να γινόμαστε κουραστικοί με τα μνημόνια και τις συμβάσεις δανεισμού.
Η πρόθεσή μας δεν είναι να επανέλθουμε σε ένα πολύ σοβαρό θέμα, που έχουμε ήδη εξαντλήσει διεξοδικά ΕΔΩ  .
Όμως όσο το "ψάχνουμε", τόσο αναδεικνύονται προβλήματα και θέματα που σχετίζονται με την προχειρότητα, την βιασύνη και τον ελλειπή έλεγχο των συμφωνιών-συμβάσεων που υπογράφουμε.
Δείτε τι αναγράφεται στην παράγραφο 5 της ΣYΜΒΑΣΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ. ( ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ )

5. Προκειμένου να διασφαλισθεί η νομιμότητα, η εγκυρότητα ή εκτελεστότητα της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης, δεν είναι απαραίτητο αυτά να κατατεθούν, καταχωρηθούν ή εγγραφούν σε οποιαδήποτε δικαστική ή άλλη αρχή στην Ελληνική Δημοκρατία.

Γιατί να είναι απαραίτητο να κατατεθούν σε δικαστική ή άλλη αρχή;

Στην Ελλάδα ζούμε..

Αυτό το διάβασε κανείς, πριν το υπογράψει;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.