Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010

Φθηνοί στον καπνό και στο κρέας...

Και ακριβοί σχεδόν παντού αλλού!!!

Η Eurostat έδωσε στην δημοσιότητα την σύγκριση μεταξύ 37 χωρών της Ευρώπης καθώς και με τον Μ.Ο της Ε.Ε των 27 για το 2009.

Θα παρατηρήσετε στον πίνακα ότι είμαστε σχεδόν παντού ακριβότεροι από τον Μ.Ο (που ανεβάζουν ορισμένες χώρες όπως η Φινλανδία , Ιρλανδία , Δανία κλπ ) και στα ελάχιστα που είμαστε πιό φθηνοί (πχ 95% στο κρέας) αυτά ήταν "Last Year"...

Από τότε έχει αυξηθεί ο ΦΠΑ 4 μονάδες βάσης και ο Φόρος Κατανάλωσης έχει κάνει άλματα.

Στα στατιστικά της επόμενης χρονιάς η Ελλάδα θα βρίσκεται μεταξύ των ακριβότερων χωρών της Βόρειας Ευρώπης αλλά με μισθούς που θα πλησιάζουν τους μισθούς της Βουλγαρίας...

Άλλο ένα επίτευγμα της Λαοπρόβλητης Σοσιαλιστικής εεε Νεοφιλελεύθερης Κυβέρνησης μας... 

antilogos-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.