Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Πάνω απ’ όλα τα μπάνια του λαού.


Οι αργίες, οι απεργίες (γιατί κι αυτές σε γιορτινές αργίες έχουν μετατραπεί) και πάνω απ’ όλα οι καλοκαιρινές διακοπές και τα μπάνια του λαού είναι ελληνικά δικαιώματα αδιαπραγμάτευτα. Δεν πάει να καίγεται ο τόπος, δεν πάει να είμαστε υπό κατοχή, δεν πάει να αλωνίζουν οι τούρκοι μέσα στην υφαλοκρηπίδα μας, εμείς κατεβάζουμε ρολά και τρέχουμε στις διάφορες παραλίες σαν να μην υπάρχει αύριο, συνδεδεμένοι με ένα καλαμάκι να ρουφάμε φραπέ, σαν να είμαστε διασωληνωμένοι με την ίδια τη ζωή..
Τα πάντα αναβάλλονται για τον Σεπτέμβριο. Οι συνδικαλιστές
δίινουν ραντεβού για το Σεπτέμβριο για σκληρούς αγώνες τρομάρα μας. Οι δικαστές λέει θα κάνουν αγώνες το Σεπτέμβριο για την υπαγωγή τους στο ΙΚΑ. Η Τρόϊκα θα ξανάρθει το Σεπτέμβριο και γενικά κάθε πολιτική δραστηριότητα αναβάλλεται για τον Σεπτέμβριο, λες και σταματούν τα γεγονότα να τρέχουν Ιούλιο και Αύγουστο.
Η πολιτική ηγεσία γνωρίζει καλά ότι δεν πρέπει να κάνει καμία κίνηση μέχρι τον Σεπτέμβριο. Αλίμονο σ’ αυτόν που θα ενοχλήσει τα ιερά μπάνια και θα φέρει πίσω τον κόσμο από τις παραλίες. Τον έφαγε το μαύρο σκοτάδι.
Θα έχετε τύχει πολλοί από εσάς μάρτυρες περιπτώσεων, όπου υπάλληλοι ακόμα και εν ώρα εργασίας, μελετούν τα ημερολόγιά τους και να συζητούν, πολλές φορές διαπληκτίζονται,  για το θέμα των αδειών τους. Οι άνθρωποι έχουν μετατραπεί σε επιστήμονες του ημερολογίου, υπολογίζοντας και προγραμματίζοντας με ακρίβεια το χρόνο που θα είναι μακριά από τη δύσκολη εργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.