Πώς γίνεται το Άσπρο - Μαύρο...

Σήμερα λοιπόν που ψηφίστηκε κατ' άρθρο το νομοσχέδιο του κ. Λοβέρδου οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μ. Τιμοσίδης και Π. Κουρουμπής υπογράμμισαν την ανάγκη βελτιώσεων στο νομοσχέδιο.

Στην βουλή  κυβέρνηση δέχθηκε έντονες επικρίσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα από την Ν.Δ όταν ο εισηγητής της Ν.Δ Γιάννης Βρούτσης κατηγόρησε την κυβέρνηση για βίαιη ανατροπή του κοινωνικού κράτους

Μέχρι εκεί θα μου πείτε ότι ήταν αναμενόμενη η κόντρα κλπ .
Έλα όμως που ο κ. Λοβέρδος κατηγόρησε την Ν.Δ υποστηρίζοντας ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση δυσκολεύεται να τοποθετηθεί, λόγω έλλειψης προετοιμασίας και λόγω εσωκομματικών διαφοροποιήσεων».

Ο ορισμός του παραλόγου !!!

Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν αντιδράσεις και έχουν γίνει συσκέψεις επί συσκέψεων για να πεισθούν οι βουλευτές να ψηφίσουν τον νόμο  , επιστρατεύτηκαν δε για τους "Δύσκολους" μέχρι και
απειλές περί "Πτώσης της κυβέρνησης" και βγάινει και κατηγορεί ο υπουργός την Ν.Δ για εσωκομματικές "Διαφοροποιήσεις" !!!

Και ας υποθέσουμε ότι ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ και υπάρχουν εσωκομματικές διαφοροποιήσεις , γιατί είναι "Μεμπτό" να υπάρχουν στην Ν.Δ και δεν είναι όταν υπάρχουν στο ΠΑΣΟΚ;;;
Γιατί δεν μπορεί όταν υπάρχουν αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ να λέει ο υπουργός "Εμείς δεν φοβόμαστε τις διαφωνίες στο εσωτερικό μας και τις ενσωματώνουμε μέσα από διαδικασίες σύνθεσης. " ενώ όταν υπάρχουν σε άλλα κόμματα να θεωρείται πρόβλημα.
Την πολιτική των Δύο Μέτρων και Δύο Σταθμών την έχουμε ΣΙΧΑΘΕΙ...
και επιφυλάχθηκε να διευκρινίσει στην Ολομέλεια ποια άρθρα υπερψηφίζει το κόμμα του, περιμένοντας την οριστική μορφή του νομοσχεδίου. 

antilogos-gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.