Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Β.Παπαγεωργόπουλος:Θα αφήσουμε "προίκα" στον επόμενο δήμαρχο..

Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Χαιρετίζω την υποψηφιότητα του Κώστα Γκιουλέκα.
Πρόκειται για μια εξαιρετικά καλή επιλογή για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Ο Κώστας είναι φίλος και συνεργάτης από τα παλιά, με επιτυχίες στο χώρο της δημοσιογραφίας, της δικηγορίας και της πολιτικής.
Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει με μεγάλη επιτυχία το εξαιρετικό έργο της σημερινής διοίκησης και της δικής μας δημοτικής παράταξης, της «Αναγέννησης».
Θα του αφήσουμε ένα καινούργιο Δημαρχείο, το υπόγειο παρκινγκ των 1000 θέσεων, τα έργα στη νέα παραλία, τα έργα στην αλάνα της Τούμπας, τα έντεκα νέα δημοτικά κτίρια, τις δεκάδες αναπλάσεις, το τεράστιο πλέγμα των κοινωνικών δομών, το δίκτυο Βαλκανικών πόλεων, το πλέγμα δομών και θεσμών στον τομέα του πολιτισμού, το παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, την Αγιορειτική Εστία, κ.α.
Είμαι σίγουρος ότι ο Κώστας Γκιουλέκας θα πάει τον Δήμο Θεσσαλονίκης άλλο ένα βήμα μπροστά».

http://papageorgopoulos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.