Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Γιατί σκότωσαν τον Σωκράτη Γκιόλια;

Ο Σωκράτης Γκιόλιας δεν ήταν άνθρωπος του "συστήματος πλούτου", ούτε είχε σχέση με επιχειρηματικά πεδία -από όσο ξέρουμε τουλάχιστον. Ήταν απλά, δημοσιογράφος.
Λογικό είναι λοιπόν να εικάζει κανείς ότι δολοφονήθηκε για κάτι σχετικό με το επάγγελμά του. Δεν ήταν καν το blog troktiko όπως φημολογείται, ή τουλάχιστον δεν ήταν μόνο αυτός, αφού το γνωστό μπλογκ συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του. Επομένως πρόκειται για ένα έγκλημα εναντίον της ελευθερίας του τύπου και είναι επιτακτική ανάγκη να διαλευκανθεί.

1 σχόλιο:

  1. Η δύναμη διαφθείρει.
    Η απόλυτη δύναμη διαφθείρει, απόλυτα.

    http://lamogios.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.