Να Γελάσουμε και λίγο : Κομματικοί Συνδικαλιστές...

Παρασκευή σήμερα .

Να μήν επικεντρωθούμε στα σοβαρά θέματα όπως το προηγούμενο αλλά να γελάσουμε και λίγο.

Οι ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ συνδικαλιστές που (όλως ΤΥΧΑΙΩΣ...) ανήκουν στην ΠΑΣΚΕ σε σύσκεψη που έγινε χθες το απόγευμα στο Μαξίμου υπό προεδρία του Πρωθυπουργού λέγεται ότι κατέληξαν σε συμφωνία για ΑΥΞΗΣΕΙΣ στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας !!!

Σύμφωνα με το Site Antinews οι αυξήσεις θα είναι σημαντικές !!!

θα κινούνται στα όρια του ευρωπαϊκού πληθωρισμού τα επόμενα δύο έτη...

Να θυμίσουμε μόνο ότι ο ευρωπαϊκός πληθωρισμός κινείται στα όρια του 1%-1,5% ενώ ο ελληνικός τρέχει με ρυθμό 6%.

Δεν ξέρω γιατί  αλλά μου είχε φανεί "Περίεργο" όταν πρίν μερικές μέρες κυκλοφορούσε από διάφορα παπαγαλάκια (ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ο Κυβ. Εκπρόσωπος !!!) ότι επίκειται Το «πάγωμα» των μισθών για τρία χρόνια στον ιδιωτικό τομέα (Σύντομο Ανέκδοτο : Ελεύθερη Οικονομία στην Ελλάδα...)...

Έτσι και οι συνδικαλιστές που  έκαναν το...Καθήκον τους θα ζήσουν καλά και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα ζήσουν καλύτερα με τις αυξήσεις που θα πάρουν ...

antilogos-gr

Σχόλια

  1. Και κάτι ακόμα. Πολλοί από αυτούς τους "καλούς" συνδικαλιστές θα γίνουν βουλευτές και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και θα περάσουν αυτοί καλά και τα κορόϊδα ο ελληνικός λαός στη φτώχεια. Αμ πως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.