Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

ΚΙΝΗΣΗ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
 
     ΚΙΝΗΣΗ  ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
 
Καλούνται όλοι οι ζημιωθέντες (που είχαν συναλλαγές απο το 1996 και μετέπειτα ) από το ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ για τα Ελληνικά Χρονικά ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΠΑΤΗ του καταστήματος ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στα Πηγάδια Καρπάθου που ξεσκεπάστηκε τον Οκτώβριο 2008  να επικοινωνήσουν :

α. Email: kzatek59@yahoo.com
β. Τηλέφωνο :

Στο email αποστέλλετε το Όνομα σας , το επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας σταθερό ( απαραίτητα ) και κινητό, και σύντομη περιγραφή του προβλήματος που αντιμετωπίζετε.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί συντονιστική ομάδα, υπεύθυνος επικοινωνίας και τηλέφωνα επικοινωνίας

Πρόγραμμα Ενεργειών
- Συντονιστική Ομάδα
- Σχεδιασμός επόμενων ενεργειών
- Επικοινωνία με Ζημιωθέντες
- Εργολαβικό νομικού επιτελείου
Σκοπός μας η δημιουργία ΚΙΝΗΣΗΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ με στόχο την ηθική και υλική δικαίωση των θυμάτων της Αγροτικής Τράπεζας.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ
ΚΙΝΗΣΗ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.