Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010

Η κυβέρνηση είχε ένα πρόγραμμα εκτός πραγματικότητας !!!

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνης , μιλώντας στο Κανάλι 1, απάντησε ως εξής στην ερώτηση αν υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού που δεν τον προστατεύουν όπως οφείλουν: «Σε όλα τα περιβάλλοντα, περιλαμβανομένου και του δικού σας... Όποιος δεν κοιτάζει δίπλα του και πίσω του να δει ποιοι τον προστατεύουν, τον ακολουθούν, ποιοι είναι οι συνεργάτες του, οι φίλοι του κλπ. είναι καταδικασμένος να τα πληρώσει».
Είπε πολλά ο κ. Κακλαμάνης..
Ζήτησε από τους δημοσιογράφους αντί να γράφουν γενικά για πράγματα που διαρρέουν από συνεργάτες του πρωθυπουργού, κύκλους του Μαξίμου, να ονοματίζουν τον συγκεκριμένο αυτόν που το είπε...
Απάντησε δε η δημοσιογράφος "μερικές φορές ευχόμαστε να το είχατε περάσει με νόμο να μπορούμε να γράφουμε ποιοι μας τα λένε" !!!
Ακούστε τι είπε στο  τέλος ο κ. Κακλαμάνης :
"Άλλωστε και αυτή η κυβέρνηση αμέσως μετά τις εκλογές, προχωρούσε σε ένα πρόγραμμα το οποίο βέβαια φαινόταν ότι είναι εκτός πραγματικότητας"
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 

1 σχόλιο:

  1. αισχος σε ολο το πασοκ ειναι προδοταροι και πρεπει να μπουν φυλακη και ο Κακλαμανης χτενιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.