Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Ακριβή η πράσινη ενέργεια στην Ελλάδα

«Πράσινη ενέργεια για την Ελλάδα», είναι τέλος ο τίτλος ρεπορτάζ της Neues Deutschland: «Μπορούμε να ισχυριστούμε ότι η πράσινη ανάπτυξη και η προώθηση εναλλακτικών πηγών ενέργειας είναι για την υπερχρεωμένη Ελλάδα ακριβή.
Το Παγκόσμιο Ταμείο Αρωγής για την Άγρια Ζωή (WWF) και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας επεξεργάστηκαν πρόγραμμα εκμετάλλευσης της ηλιακής και αιολικής ενέργειας και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα 27 δισεκατομμύρια ευρώ επενδύσεις δεν θα πρέπει να τις επωμισθεί το κράτος λόγω του υπέρογκου ελλείμματος, αλλά θα πρέπει να αναζητηθούν επενδυτές στον ιδιωτικό τομέα.
Από το κράτος η μελέτη αυτή χρειάζεται το νομικό πλαίσιο και την πολιτική στήριξη του προγράμματος.
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5814817,00.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.