Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

«Ο Παπανδρέου θέλει να μπει στο ρεκόρ Γκίνες»

«Ο Παπανδρέου θέλει να μπει στο ρεκόρ Γκίνες»

Γιατί έκανε αυτήν τη δήλωση η Σοφία Βούλτεψη;

Σχολιάζοντας τις τραπεζικές εξελίξεις, η Σοφία Βούλτεψη δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός προφανώς θέλει να μπει στο Γκίνες γιατί - όπως χαρακτηριστικά ανέφερε - το ΠΑΣΟΚ παίρνει μέρος σε ένα διαγωνισμό αναντιστοιχίας μεταξύ όσων προεκλογικά υποσχέθηκε και όσων κάνει τώρα.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος υπογράμμισε ότι προεκλογικά ο Γιώργος Παπανδρέου είχε πει ότι θα κρατικοποιηθούν τράπεζες προκειμένου να αποφευχθεί η κρίση.
 «Όμως αυτά τα έλεγε για να χαϊδέψει τα αφτιά των συνδικαλιστών και τω ψηφοφόρων», τόνισε η Σοφία Βούλτεψη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.