Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Μήνυμα Τσοχατζόπουλου μέσω …Καλλικράτη


Δυναμικό παρών προσπαθεί να εκφράσει η ομάδα Τσοχατζόπουλου μέσω των αυτοδιοικητικών εκλογών, με την υποστήριξη και ανάδειξη δυναμικών υποψηφιοτήτων.
Βασικός στόχος δεν είναι η ανάδειξη υποψηφίων επιλογής του, αλλά η καταγραφή μιας σημαντικής δύναμης και η αξιοποίησή της στο πολιτικό παζάρι εν όψει εξεταστικών, κλπ.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Πάτρα, όπου μετά την αποχώρηση από την κούρσα του νυν Δημάρχου Ανδρέα Φούρα, εμφανίσθηκε από το πουθενά ο Γιάννης Μαράτος, δικηγόρος, στέλεχος προερχόμενο από το λεγόμενο «βαθύ Πασοκ», την ομάδα της ΠΑΣΚΕ κλπ, χωρίς ωστόσο να έχει ανταπόκριση στην κοινωνία και τους φορείς.
Οι κινήσεις Τσοχατζόπουλου δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από την Ιπποκράτους, που επιμένει στις διαδικασίες και απορρίπτει κάθε «αλεξιπτωτιστή».


 http://online-pressblog.blogspot.com/2010/07/blog-post_8447.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.