Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010

Υπάρχει πλέον Σοσιαλισμός στον Κόσμο;;;

Θα συναντηθεί σήμερα στον Πόρο υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού και προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργου Παπανδρέου η Επιτροπή της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για τα παγκόσμια οικονομικά Θέματα.

Αυτό λέει η ειδησεογραφία...

Απορία Αντίλογου : Υπάρχει σήμερα σε κάποιο σημείο του κόσμου "Σοσιαλιστική" πολιτική;;;
Διευκρινίζω , ΟΧΙ "Σοσιαλιστικά" κόμματα στην κυβέρνηση των χωρών αλλά εφαρμογή της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ πολιτικής...

Η πολιτική που εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις πλέον είναι ένα μίγμα Τύπου "Νεοφιλελευθερισμού" (και λέω τύπου γιατί ο Νεοφιλελευθερισμός δεν θα εφάρμοζε ΠΟΤΕ τέτοια φορολογία παγώνοντας την ελεύθερη οικονομία) και κρατισμού .

Τί βαρύτητα μπορεί να έχει σήμερα ένα γκρούπ που αυτοαποκαλείται "Σοσιαλιστική Διεθνής" κανείς δεν μπορεί να καταλάβει με εξαίρεση ίσως των συνέδρων που πάνε παντού και περνάνε...καλά. 

http://antilogos-gr.blogspot.com/2010/07/blog-post_6933.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.