Διάνυσμα προς τα κάτω=Καραμανλής... Διάνυσμα προς τα πάνω=Γιωργάκης


* Για τους ΠΑΣΟΚους:
Διάνυσμα (επίσης άνυσμα) καλείται γενικά το Ευθύγραμμο Τμήμα το οποίο ενσωματώνει ταυτόχρονα και τις έννοιες της διεύθυνσης και της φοράς


http://dexiextrem.blogspot.com/2010/07/blog-post_3869.html

Σχόλια

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΝΥΣΜΑΤΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ... (εκει που ξερετε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΜΙΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΡΙΣΤΕ/Ο ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΌ ΤΟ 2000 - 2010 ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ 5,09 ΤΟΝ 9/08 ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΟΣ ΔΗΛΩΝΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙς ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ? ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΥΓΚΑΣ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ανώνυμε (2:10)
    Διάβασε (για να μαθαίνεις) το άρθρο:
    Τόσο ΧΑΛΙΑ τα "πήγε" η Ν.Δ !!!!
    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/07/blog-post_6844.html
    Διάβασε για να δεις την ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΕΝΤΟΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, από το 1997-2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΑΛΙ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ. ΠΑΡΟΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 70 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ (ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΤΩΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΝΔ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπήτέ Ανώνυμε (6:40).
    Μου αρέσει που με διαβάζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΟΝΟ, ΣΕ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΑΞΗ. ΕΙΜΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.