Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

Το ψέμα του "πρώτου ψέματος"...

 Αυτό είναι το έγγραφο μέσα από τη Βουλή που δείχνει ότι ο Σπηλιωτόπουλος όχι μόνο δεν ήταν απών από την ψηφοφορία για το ασφαλιστικό αλλά ψήφισε κιόλας ΟΧΙ.
Είναι η επίσημη λίστα με τα ονόματα των βουλευτών και το τι ψήφισε ο καθένας από την ψηφοφορία το βράδυ της Τετάρτης. Είναι η ψηφοφορία που έγινε για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο επί της ΑΡΧΗΣ. Και σε αυτήν την ψηφοφορία ο Σπηλιωτόπουλος ήταν.....
εκεί και ψήφισε κανονικά. Την επόμενη μέρα, δηλαδή την Πέμπτη, έγινε η ψηφοφορία επί των ΑΡΘΡΩΝ. Εκεί πράγματι απουσίαζε ο Σπηλιωτόπουλος αλλά όχι για να πάει στη Μύκονο όπως έγραψε ο Δρακοντίδης στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Το λόγο της απουσίας του από την ψηφοφορίας της Πέμπτης τον ήξερε πολύ καλά ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ κ. Τασούλας. Η εφημερίδα σκοπίμως έγραψε ότι η γαμήλια δεξίωση στη Μύκονο απ όπου τραβήχτηκαν οι φωτογραφίας έγινε το βράδυ της Πέμπτης, ενώ στην πραγματικότητα έγινε το βράδυ της Παρασκευής. Σκοπός ήταν να προκαλέσει σύγχυση αφήνοντας να πλανάται ότι ο Σπηλιωτόπουλος έλειπε την Πέμπτη από τη Βουλή γιατί το ίδιο βράδυ είχε πάρτυ στη Μύκονο.


Το έγγραφο αφήνει έκθετο τον συνάδελφο Δρακοντίδη και για έναν ακόμα λόγο. Γιατί για όσους καλύπτουν το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ ξέρουν ότι η ΚΡΙΣΙΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ είναι ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ. Άν καταψηφίσεις επί της αρχής ένα νομοσχέδιο, προφανώς καταψηφίζεις και τα γενικότερα άρθρα του νομοσχεδίου. Αυτός ο κύριος δρακοντίδης δεν το γνωρίζει;

Παυλος γεωργιαδης 

Πηγή : Τρελό Κουνέλι

citypress-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.