Σάββατο, 3 Ιουλίου 2010

Μα γιατί η “πράσινη διακυβέρνηση” δεν σταυρώνει την αμαρτωλή “δεξιά” Ασπίς ώστε να αποζημιωθεί ο κόσμος;

Αντ’ αυτού, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σαχινίδης… Έφερε σχέδιo νόμου για να πληρώνει ο ασφαλισμένος 1.5% παραπάνω για την ΑΣΠΙΣ!

Το οποίο βέβαια δεν έχει καμμία ισχύ για τους εξαπατημένους αφού ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για να αναλάβει τη συνέχιση των συμβολαίων!
Το σχέδιο νόμου που έχει καταθέσει ο Φ.Σαχινίδης για τις ασφαλιστικές είναι κάτι περισσότερο από απαράδεκτο αφού βάζει τον κόσμο να πληρώνει επιπλέον 1,5% εισφορά στα συμβόλαια του έτσι ώστε να αποζημιωθούν οι ασφαλισμένοι της ΑΣΠΙΣ!
Δηλαδή ο κόσμος θα πληρώσει τα χρήματα που έφαγε ο Παύλος Ψωμιάδης με ευθύνη την εγκληματική αμέλεια του κράτους και των μηχανισμών της. Το άλλο φοβερό που περνάει στο νόμο είναι ότι η “Εθνική τράπεζα” που δεν ξέρει από αυτά τα θέματα θα αναλάβει τον ρόλο της εποπτικής αρχής αφού καταργείται η ΕΠΕΙΑ.

Βάζετε ένα στοίχημα ότι με το που χάσει η “οικογένεια” την εξουσία το σκάνδαλο θα λυθεί σε χρόνο μηδέν; Η “Ασπίς”, οι Offshore και η “Νέα Διακυβέρνηση”


olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.