Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010

Δικαστικοί:ΟΧΙ στην απογραφή του Δημοσίου

Βόμβα από τους δικαστές οι οποίοι θεωρούν ότι δεν πρέπει να απογραφούν, δεδομένου ότι είναι γνωστός ο δικαστικός κλάδος και δεν χρειάζεται να γίνεται αυτή η απογραφή.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ. ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.