Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Να μιλήσεις κ. Σπήλιο Σπηλιωτόπουλε, να τα πεις όλα...

Ο Αχαιός πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, συνέχισε τις αποκαλύψεις για το παρασκήνιο στις προμήθειες οπλικών συστημάτων και τις απειλές που δεχόταν από οικονομικά και εκδοτικά συμφέροντα επί της υπουργίας του. Ο ίδιος, μετά τη δήλωση ότι εκδότης του είχε διαμηνύσει ότι «σε ένα μήνα τελειώνει», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ACHAIA με τον Γιώργο Πλή: «Αυτά τα συμφέροντα ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις. Όταν θα έρθει η ώρα, θα πω περισσότερα και με συγκεκριμένα στοιχεία. Πρέπει να τελειώσει αυτή η εξάρτηση της πολιτικής και των πολιτικών με τα οικονομικά συμφέροντα». Μάλιστα, ο πρώην Υπουργός έφτασε να δηλώσει ότι αυτή η εξάρτηση μπορεί πλέον να αντιμετωπιστεί μόνο με την κατάργηση του σταυρού προτίμησης τουλάχιστον για κάποιες θητείες. Όπως είπε: «Παρότι ήμουν πάντα υπέρ του σταυρού προτίμησης και της έκφρασης των πολιτών για τους βουλευτές, θεωρώ ότι αυτή η εξάρτηση από οικονομικά συμφέροντα αντιμετωπίζεται με την επιβολή της λίστας τουλάχιστον για δυο, τρείς εκλογές. Γιατί, όταν είσαι υποψήφιος στην Αθήνα και θες 200 ή 300 χιλιάδες ευρώ για να κάνεις προεκλογικό αγώνα, είσαι ευάλωτος στις πάσης φύσεως χορηγίες και τα οικονομικά συμφέροντα». Ο κ. Σπηλιωτόπουλος πάντως άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι τα εν λόγω συμφέροντα κατάφεραν τελικώς να τον πλήξουν εκείνη την περίοδο και να τον οδηγήσουν εκτός της Κυβέρνησης Καραμανλή. ΑchaiaΝews
Παράκληση προς τον πρώην υπουργό εθνικής άμυνας Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, απευθύνει μέσω του IONION FM,
ο αντιπτέραρχος εν αποστρατεία και πρώην υπαρχηγός ΑΤΑ, Γιώργος Νταβρής, ζητώντας να κατονομάσει τον μεγαλοεκδότη που τον απειλούσε και τον εκβίαζε την περίοδο της υπουργίας του, να υποκύψει στα συμφέροντα και να κάνει τα «στραβά μάτια» στις μίζες για τις προμήθειες εξοπλιστικών προγραμμάτων και ελαττωματικών ενόπλων συστημάτων.
Ακούστε την συνέντευξη.  IONION FM

Σχόλιο:
Να τα πεις όλα κ. Σπηλιωτόπουλε.
Να τα πεις γιατί τα λένε μόνοι τους, όπως θέλουν και όπως τους συμφέρει..
Να τα πεις γιατί το οφείλεις στους φίλους σου, στη Ν.Δ, αλλά πάνω από όλα το οφείλεις στον εαυτό σου.
Και να μην ξεχνάς ότι αυτοί (τα ΜΜΕ) σε αποκαλούσαν ο "ακατονόμαστος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.