Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

Τα κτίρια, οι καταλήψεις..και οι εκταμιεύσεις

Ακολουθεί απόσπασμα από την χθεσινή Ομιλία στη Βουλή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, στη συζήτηση για το Νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό των Δημοσίων Υπαλλήλων (Τροπολογία για ένστολους)

" Όπως είπε και προηγουμένως ο συνάδελφος, κ. Σαχινίδης, αναγκαζόμαστε συνεχώς να καλύπτουμε τα κενά του προϋπολογισμού, του Μετοχικού Ταμείου Στρατού. Και υπεγράφη και για το τρίμηνο αυτό, η απόφαση του αρμοδίου Υφυπουργού, κυρίου Σαχινίδη, η οποία λόγω προβλημάτων λειτουργίας του κτιρίου, λόγω καταλήψεων, δεν έχει φτάσει ακόμη στο αρμόδιο ταμείο για να εκταμιευτεί. "
Σχόλιο:
Τι εννοεί ο κ. Βενιζέλος;
Ποια είναι τα προβλήματα του κτιρίου ;
Πως οι καταλήψεις καθυστερούν την εκταμίευση;
Πόσες μέρες είναι υπό κατάληψη του γραφείου του κ. Σαχινίδη;
Aς πάρει το σχετικό έγγραφο και ας το υπογράψει σε άλλο γραφείο...
Τα λεφτά τα πάνε χέρι με χέρι κάποιοι και δεν μπορούν να φτάσουν στο αρμόδιο ταμείο;
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Πάντως πριν λίγες ημέρες το  Μετοχικό Ταμείο Στρατού, εξέδωσε την πιο κατω ανακοίνωση:
"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 6/7/10
Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του ότι, λόγω του γνωστού προβλήματος της έλλειψης ταμειακής ρευστότητος, η καταβολή του μερίσματος Γ΄ Τριμήνου 2010 θα πραγματοποιηθεί με καθυστέρηση ολίγων ημερών.
Εκ του Μετοχικού Ταμείου Στρατού"
Καθημερινά οι μερισματούχοι του Ταμείου αυτού (Στρατιωτικοί του Στρατού ξηράς και της τ. Χωρ/κής), συνωστίζονται στις τράπεζες για ενημέρωση των βιβλιαρίων τους, προκειμένου διαπιστωθεί η κατάθεση της τριμηνίας, δηλ. του μερίσματος (επικουρικής σύνταξης), που κατατίθεται κάθε τρεις μήνες από το ΜΤΣ.
Τα χρήματα λοιπόν βρέθηκαν λέει ο κ. Βενιζέλος,  γιατί δεν κατατίθενται στους λογαριασμούς των δικαιούχων;
Τα χρήματα αυτά του τριμήνου (μέρισμα), δεν πάνε σε κανένα ταμείο.. απλά κατατίθενται σε τραπεζικό λογαριασμό των ενδιαφερομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.