Συγχώνευση... Συγχώνευση φίλοι δημοσιογράφοι... και όχι "εξαγορά"

Μην τσιμπάτε σε όσα ακούτε. Από τις 12 το μεσημέρι έχουμε μιλήσει για συγχώνευση και όχι εξαγορά! Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Η συγχώνευση, γιατί περί αυτού πρόκειται όταν το τίμημα είναι 30% κάτω από την αξία του ΤΤ και της Αγροτικής, αποτελεί χέρι βοηθείας για τον Σάλλα...

Ο κ. Σάλλας προσφέρει 701 εκ ευρώ για την συγχώνευση με ΤΤ-Αγροτική... για να καταλάβετε πόσο λίγα είναι θα σας πούμε μόνο αυτό:

ΤΟ 1999 Η ALPHA BANK ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ, μέσα από τα χέρια του Σάλλα, ΤΗΝ ΙΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙ 270 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΩΝ...

ΔΗΛ 800 ΕΚ. ΕΥΡΩ

800 ΕΚ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΤΤ-ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ... ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ 11 ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ και να μην τρώμε κουτόχορτο

ΥΓ. Θα επανέλθουμε αύριο για το ποιος είναι ο Σάλλας
 
 
 

Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ?
    http://1.bp.blogspot.com/_Zus0hhpeoW4/TEARsNS6TgI/AAAAAAAAfFc/uSbdWQWXhU0/s1600/xr2.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.