Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

Δεν θα μας πεθάνουν αυτοί, εμείς θα τους τρελάνουμε!

Δημοσιεύθηκε από olympiada


Γράφει ο Νετάκιας
Το ΔΝΤ έχει ρίξει εκατομμύρια σε εταιρίες Image Maker και τα παπαγαλάκια έπιασαν δουλειά.
Μέχρι τώρα το πεδίο ήταν θολό! Υπήρχαν κόμματα, υπήρχαν τάσεις, υπήρχαν οι καταβολές κάθε δημοσιογράφου, είτε αριστερού, είτε δεξιού, οι οποίες είναι και θεμιτές σε μια δημοκρατία. Ηταν δύσκολο κι ίσως κι άδικο να κάνεις δίκη προθέσεων.
Τώρα όμως οι μάσκες έπεσαν. Δεν έχουμε πια κομματική αντιπαλότητα, το ζήτημα δεν είναι ούτε αριστερό, ούτε δεξιό. Είναι καθαρά πατριωτικό. ‘Η το ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ-ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ή η Ελλάδα-Εμεις.
Είναι φανερό ότι οι “ντελάληδες” του ΔΝΤ προέρχονται από όλους τους Πολιτικούς χώρους
κι από όλα τα στρώματα της κοινωνίας. Από τους αριστερούς Τσίμα, Παπαχελά, Κουβέλη στους σοσιαλιστές Καψήδες, Πρετεντέριδες στους δεξιούς Ντόρα, Καρατζαφέρη, Μπάμπη Παπαδημητρίου.
Οόμως βρίσκουμε και τους αγνούς Πατριώτες να είναι δίπλα μας, έτσω κι αν καμιά φορά διαφωνούμε στα πολιτικά, αλλά η αλήθεια επικρατεί, όπως τον Δελαστίκ (απίστευτα άρθρα, διαβάστε τα) ή τον Αριστερο ΣΤΑΘΗ της Ελευθεροτυπίας, ή τον Γιαννάρα.
Καταλαβαινόμαστε νομίζω, συμπληρώστε τα υπόλοιπα ονόματα, μόνοι σας.
ΥΓ.Σωστά κάποιος παρατήρησε ότι τα στρατόπεδα “συμπίπτουν” με εκείνα του Αναν ή της Ρεπουσιάδας

1 σχόλιο:

 1. Μην αυτοκτονείτε από τα χρέη, δεν τους νοιάζει πως θα ζήσουν τα παιδιά σας.
  Μην πουλάτε τα νεφρά σας, δεν τους νοιάζει άν κλονιστεί η υγεία σας.
  Δεν καταλαβαίνουν τίποτε εκτός από την τσέπη και τις μίζες τους.
  ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ οι 174 δοσίλογοι του Παπανδρέου, της Μητσοτακοκόρης και του Καρατζαφέρη!
  Ας μην τους κάνουμε τη χάρη να πάμε άκλαφτοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.