Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Καβγάς για το ποιος θα πάει που....

Από 26 Ιουλ ως 6 Αυγ. 2010, θα βρίσκεται στην Αθήνα η τρόικα..
Μας είχαν λείψει... 
Κύρια αποστολή είναι να ελέγξουν την πορεία εκτέλεσης του μνημονίου ενόψει της εκταμίευσης της δεύτερης δόσης του δανείου, ύψους 9 δισ. ευρώ, το Σεπτέμβριο. 
Έχει προκύψει όμως ένα θέμα, για το που θα πηγαίνουν οι υπουργοί για "συνέντευξη".
Η απαίτηση της τρόικας ήταν να πηγαίνουν μαζί με τον ΥΠΟΙΚ σαν ομάδα, σε όλα τα υπουργεία, γιατί ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι γνώστης του Μνημονιίου.
Ο κ. Πάγκαλος φέρεται (σύμφωνα με το MEGA) να είπε ότι: "Δεν θα συγκυβερνάμε με την τρόικα..."
Τι αποφάσισαν τελικά:
Θα πηγαίνουν οι Υπουργοί, με τη σειρά, στο ΥΠΟΙΚ όπου θα κατοικοεδρεύει η ομάδα της τρόικα....
Ο καβγάς έγινε για το ποιος θα πάει που...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.