Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: Στόχος μόνο ο Δήμος Θεσσαλονίκης

Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Χωρίς αμφιβολία η Κυβέρνηση εξαπέλυσε μια φοβερή επίθεση εναντίον του Δήμου Θεσσαλονίκης που έχει στόχο τον οικονομικό στραγγαλισμό του, ενόψει μάλιστα και των Δημοτικών Εκλογών.
Ήταν πρωτοφανές να δεσμεύει τα χρήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης στις τράπεζες, χρήματα που προορίζονται για υπηρεσίες προς την πόλη και τους συμπολίτες μας.
Πού αλλού εφαρμόστηκε αυτό?
Στις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες, στα τηλεοπτικά κανάλια, σε άλλους δήμους?
Χρωστάν δεκάδες εκατομμύρια στο Ελληνικό Δημόσιο!
Γιατί και εδώ δεν εφαρμόστηκαν τα μέτρα του άρθρου 14?
Γιατί να είναι στόχος μόνο ο Δήμος Θεσσαλονίκης?
Γιατί να τιμωρούνται οι Θεσσαλονικείς από αυτόν τον πρωτοφανή, παράνομο και ανάλγητο τρόπο;»

2 σχόλια:

 1. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!..
  ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  Β.Παπαγεωργόπουλος:
  Αγαπητοί μου Συμπολίτες,
  Η Κυβέρνηση δεν μας άφησε να χαρούμε την μεταφορά των υπηρεσιών του Δ.Θ. στο Νέο μας Δημαρχείο.
  Με τελείως αστήριχτες δικαιολογίες και με τελείως παράνομο τρόπο δέσμευσε 4 μήνες πριν τις εκλογές, τα χρήματα του Δήμου μας στις τράπεζες, τα χρήματα δηλαδή των Θεσσαλονικέων!
  Έτσι ο Δήμος Θεσσαλονίκης ο οποίος ήταν μέχρι σήμερα συνεπέστατος σε όλες του τις υποχρεώσεις, από αύριο δεν θα έχει χρήματα για να πληρώσει την μισθοδοσία των 300 εργαζομένων στις Δημοτικές μας Επιχειρήσεις, το γάλα των εργαζομένων στον Δήμο Θεσσαλονίκης, το πετρέλαιο με το οποίο κινούνται τα απορριμματοφόρα της Καθαριότητας, το φαγητό των παιδιών που φιλοξενούμε στους Παιδικούς Σταθμούς και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός»,τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων του Δήμου μας, τις επισκευές των σχολείων για να είναι έτοιμα πριν την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, το νερό για να ποτίσει το πράσινο, τη λειτουργία των ΚΑΠΗ, την στέγη αστέγων, την στέγη Αλτσχάϊμερ, τα Κέντρα πρόληψης κατά των ναρκωτικών, τα Γυμναστήρια του Δήμου μας, το Κολυμβητήριο του Δήμου μας, τα Δημοτικά μας Διαμερίσματα, τα έργα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη σε όλο τον Δήμο μας και τόσα άλλα!
  Αφήνω στην κρίση του Λαού της Θεσσαλονίκης τη συγκεκριμένη αυτή πρωτοφανή Κυβερνητική απόφαση και συγχρόνως καλώ τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Γ.Παπανδρέου να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα, αλλά και τους Αρχηγούς όλων των κομμάτων να πάρουν θέση στο κορυφαίο αυτό θέμα, για τη λειτουργία της δεύτερης πόλης της πατρίδας μας, της πρωτεύουσας της Μακεδονίας μας, της Θεσσαλονίκης μας.

  video με το μήνυμα του δημάρχου
  http://www.youtube.com/watch?v=vIeKW7z717k

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΠΑ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.