Και η υπομονή των Ευρωπαίων έχει όρια... μετά λένε αυτό που λέει κι ο Πάγκαλος και στέλνουν το ΔΝΤ

Το παραπάνω ήταν το συμπέρασμα των συζητήσεων ΓΑΠ-ΠΑΠ για το πως θα φέρουν το ΔΝΤ στην Ελλάδα μιας και όπως έχει αποκαλύψει ο Σαχοινίδης αυτή ήταν η πρώτη σκέψη τους με το που ήρθαν στην εξουσία.


Να εξαντλήσει την υπομονή λοιπόν των Ευρωπαίων ανέλαβε ο Παπακωνσταντίνου και τα κατάφερε περίφημα όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος. Πάρτε ένα μικρό δείγμα:


Στις 10 Νοεμβρίου, ενώ είναι γνωστό ότι το έλλειμμα το πήγαν στο 12,6%, πάει στο Ecofin στις Βρυξέλλες. Οι Ευρωπαίοι του λένε πρέπει να κάνεις αυτό, εκείνο, το άλλο... τους λέει ΝΑΙ και γυρίζει στην Ελλάδα...


Με το που γυρίζει φωνάζει τους δημοσιοπαπαγάλους και διαδίδει για να ακούσουν οι Βρυξέλλες:


"Στόχος είναι να προχωρήσει σταδιακά και σε βάθος χρόνου η εξίσωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, διαφυλάσσοντας όμως «κάποια» δικαιώματα, όπως είπε ο υπουργός.
Μάλιστα, ο κ. Παπακωνσταντίνου διένειμε και τις συστάσεις της Κομισιόν προς την Ελλάδα -που παρουσιάστηκαν ανεπίσημα στο Ecofiτης Τρίτης- για τη λήψη σκληρών μέτρων σε ασφαλιστικό και κυρίως στο εργασιακό καθεστώς. Πάντως, ξεκαθάρισε ότι πρόκειται απλώς για μία έκθεση που συζητήθηκε στο συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της Ε.Ε. και ότι δεν έδωσε καμία δέσμευση στους Ευρωπαίους ομολόγους του."
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_1_12/11/2009_336859


Είναι δυνατόν να τα άκουγαν αυτά οι Ευρωπαίοι και να μην τους σηκώνονταν οι τρίχες;


Μπορεί θα πει κάποιος γιατί έχουν υπομονή... έτσι έλεγε και ο ΠΑΠ γι αυτό πρόσθεσε και το εξής για να τους στείλει τελείως:


"Για το ζήτημα των μισθολογικών αυξήσεων το 2010, ο υπουργός επανέλαβε ότι θα καλύψουν έστω και οριακά τον πληθωρισμό και υποστήριξε ότι δεν δέχθηκε κριτική από την Κομισιόν γι' αυτή την κίνηση, παρά το γεγονός ότι η Ε.Ε. είχε επικροτήσει το «πάγωμα» των μισθών φέτος."
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_1_12/11/2009_336859


Κάπου εκεί, δηλ. ένα μήνα μετά που το ΠΑΣΟΚ πήγε το έλλειμμα στο 12,6%, οι Ευρωπαίοι πρέπει να το αποφάσισαν αφού είδαν ότι ΓΑΠ και ΠΑΠ έπαιζαν με τα νεύρα τοςυ και συνέχιζαν να μιλάνε για αυξήσεις μισθών...


Αποφάσισαν λοιπόν και τους είπαν αυτό που λέει και ο Πάγκαλός άμα του πεις "Καλημέρα":



Το κακό είναι ότι το είπαν και σε μας και μας έστειλαν το ΔΝΤ

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΥ ΕΛΛΕΙΠΕ Ο ΔΡΑΚΟΣ. ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΣΚΑΣΕ Η ΜΠΟΜΠΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΙΓΜΙΑΙΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.