Το ποσοστό του “κανένα” θα αποκτήσει ονοματεπώνυμο;

Αγαπητέ Φάκτορα,
Πρέπει να σου πω ότι εδώ και μήνες, δηλαδή από τότε που ανακοινώθηκαν τα μέτρα, παρακολου8ώ το antinews φανατικά γιατί έχει καλό φόρουμ ιδεών. Ύστερα από μακρόχρονη ένταξη (όχι κομματική) στον ευρύτερο  ανανεωτικό χώρο της αριστεράς νιώθω εδώ και χρόνια εκτός και θα έλεγα ότι ο κανένας είναι ο χώρος μου. Δεν είμαι η μόνη, είδες τα ποσοστά του. Θεωρώ ότι το παρόν πολιτικό σκηνικό έχει χρεοκοπήσει, απλώς ανακυκλώνεται και αναμασά τον εαυτό του. Φοβάμαι, ό,τι και να κάνουν έχουν αποτύχει όλα και έχουν ξεπεραστεί από την ιστορία. Το ζητούμενο είναι ένας πολιτικός οργανισμός που θα υπηρετήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες, ένας οργανισμός που θα αποτελείται από αδιάφθορους, αδέκαστους, δημιουργικούς και άξιους πολίτες με αίσθημα ευθύνης.
Ουτοπία; Ίσως, αλλά αυτό το σύστημα θα ακολουθήσει ο κόσμος.
Παρακολουθώ τον Σαμαρά από την αρχή της πορείας του στη ΝΔ  και βέβαια θεωρώ ότι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά περιμένω τη συνέχεια. Συγκεκριμένες προτάσεις για την έξοδο και όχι υποσχέσεις, «θα» και γενικά. Ο κόσμος καίγεται αυτή την ώρα. θέλω να ακούσω το πότε και το πώς θα απαλλαγούμε, συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Επειδή παρακολουθώ γενικά το διαδίκτυο, υπάρχουν κινήσεις πολιτών αλλά μένει να δούμε τη συνέχεια.
Αυτές οι περίφημες γερμανικές αποζημιώσεις γιατί ξεχάστηκαν; Υπολογίζονται σε ένα τρις περίπου. Είδα τυχαία ένα βίντεο από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Κοζάνης πολίτες να έχουν επεξεργασθεί τόσο το μνημόνιο όσο και τον τρόπο απεγκλωβισμού από το ΔΝΤ. Πρότειναν μάλιστα και δήμευση της περιουσίας των γερμανικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στη Γερμανία και πολλά άλλα. Νομίζω ότι ο σταθμός ήταν ο Φλάς της Κοζάνης. Φυσικά όλα αυτά δεν γίνονται με τον GAΠ  και τη παρέα.
Αυτός που θα έπαιρνε πρωτοβουλίες και θα έπειθε για τις προθέσεις του κερδίζει τον κόσμο, τις εκλογές και σίγουρα μια θέση στην ιστορία.
Θα είναι ο Αντώνης;  Αν μας δώσει εγγυήσεις θα δεις πως το ποσοστό του κανένα θα έχει ονοματεπώνυμο. Μένει να το δούμε.
Υπατία

Σχόλια

  1. Οι γερμανικες αποζημιωσεις ρε φιλε εχουν τελειωσει από τη δεκαετια του 50 - 60 όταν ο παπους Καραμανλης και κατι αλλοι τις ανταλλαξαν με μεταναστευση στη γερμανια και με καρβουνο. Αντε ψαξτο λιγο και θα δεις οτι εχω δικιο. Οσον αφορα τον Αντωνη, βρεξε μου και γλυστρησα. Δυστυχως για τη Ελλαδα οι ηγετες τελειωσαν και υπαρχουν μονο διαχειριστες της ΕΕ και προσφατως του ΔΝΤ. Η μονη λυση ειναι να ξυπνησει ο λαος και να τους παρει όλους με τις πετρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταγγέλλω το Μπλογκ VETO 300 για έλλειψη στοιχειώδους ηθικής, δημοκρατίας και δεοντολογίας. Είναι ο Δούρειος Ίππος του ΠΑΣΟΚ στον χώρο της πληροφόρησης.
    Το VETO 300 είναι ένα μπλογκ, που δεν κρύβει την συμπάθειά του για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την αντιπάθειά του για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων. Σε κάθε περίπτωση, για του λόγου το αληθές, δημοσιεύει άρθρα των φιλοκυβερνητικών εφημερίδων ΝΕΑ, ΒΗΜΑ και της εφημερίδας του Αλαφούζου Καθημερινής. Μέχρι εδώ τίποτα μεμπτόν, πρέπει όλοι να σεβόμαστε την διακίνηση των ιδεών όσο και αν δεν συμφωνούμε με αυτές, όσο και αν τις βρίσκουμε εχθρικές για τα συμφέροντα του λαού. Το πρόβλημα αρχίζει από την στιγμή, που ενώ το μπλογκ αυτό σου δίνει την δυνατότητα να αφήσεις σχόλιο, δεν το δημοσιεύει καθόλου εφ’ όσον δεν τους βολεύει. Έχω στείλει επανειλημμένα σεμνότατα, σοβαρότατα σχόλια (χωρίς ύβρεις και χαρακτηρισμούς) με τα οποία διαφωνώ σε κάποιες κραυγαλέες αντιλαϊκές και φιλοκυβερνητικές τοποθετήσεις του και τα οποία δεν δημοσιεύονται.
    Καταγγέλλω το μπλογκ σε όλους τους φίλους της μπλογκόσφαιρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.