Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

Ελληνικά νησιά σε τιμή ευκαιρίας


Οι αναγνώστες του Citypress-gr.blog αρθρογραφούν...
 
Έβλεπα την σελίδα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Ελληνικά νησιά σε τιμή ευκαιρίας. Πόσο τα πουλάμε τα νησιά μας μωρέ? Είμαστε φθηνοί λένε, ένα ελληνικό νησάκι κοστίζει λιγότερο από ένα ski σαλέ στις Άλπεις.
Ξεκινάνε από 1.500.000 ευρώ, δηλαδή λιγότερο από μια καλή μίζα για προμήθεια του δημόσιου. 11 νησάκια μας είναι στο σφυρί στη σελίδα http://www.privateislandsonline.com/greece.htm
Ποιανού είναι; Ποιος τα πουλάει μωρέ; Άντε να πουλήσουν και εμάς για να ξεχρεώσουν το ΔΝΤ. Και αυτό που με τρελαίνει περισσότερο είναι.....το αν αυτή είναι μόνο η αρχή. Μας σκίζουν στην εφορία, μετά μας παίρνουν ότι έμεινε με τον τζόγο, πουλάμε και 200 -300 από τα 2.000 νησιά που έχουμε και ξεχρεώσαμε το μπουγιουρντί που μας επέβαλαν με τα ταμεία τους και τις τρόικες.
Είναι normal αυτό ρε παιδιά και εγώ είμαι ο ανώμαλος που μου έκανε τόση εντύπωση; Βοηθάτε γιατί θα χάσω και αυτό το λίγο που είχα.

Γιάννης.Μ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.