Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010

Η Σλοβακία αντιτίθεται στο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την  Wall Street Journal , η νέα κυβέρνηση της Σλοβακίας, παραμένει αντίθετη με το πακέτο διάσωσης της  της Ελλάδας, όπως δήλωσε η πρωθυπουργός της χώρας, Ιβέτα Ραντίκοβα μετά την συνάντηση που είχε την Δευτέρα με τον Χέρμαν Βαν Ρομπέι. 

"Η θέση του υπουργού Οικονομικών της χώρας μας, η δική μου επίσης καθώς και του κόμματος μας είναι όπως και πριν, ότι δεν πράγματι δεν συμφωνούμε " επεσήμανε η Ραντίκοβα σε δημοσιογράφους, απαντώντας σε ερώτηση για την συνδρομή της Σλοβακίας στο πακέτο βοήθειας της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.