Και οι Σοσιαλιστές οι διεθνείς, θέλουν τον Γιώργο τους..

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργου Α. Παπανδρέου, και με συντονιστή το νομπελίστα οικονομολόγο Τζόζεφ Στίγκλιτς, πραγματοποιείται, στον Πόρο, συνάντηση της Επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για τα Παγκόσμια Οικονομικά Θέματα, στο πλαίσιο του Συμποσίου της Σύμης. 
To περίεργο είναι ότι στην ιστοσελίδα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς http://www.socialistinternational.org/   δεν αναφέρεται-μνημονεύεται πουθενά αυτή η συνάντηση..
Πάντως εδώ στην Ελλάδα το συμπόσιο, έχει διαφημιστεί και "παίξει" παντού δεόντως.
Μάλλον δεν θα έχουν εμπεδώσει, αυτό πού λέει ο πρωθυπουργός μας και πρόεδρος τους: "Όλα στο φως, όλα στο διαδίκτυο"...
Μου φαίνεται ότι και οι Σοσιαλιστές οι διεθνείς θέλουν τον Γιώργο τους.

Πιστεύω να μην ψαχνόμαστε και πάλι για το ποιος θα πληρώσει την πολυτελή διαμονή (Spa, χαβιάρια,καλλυντικά και είδη περιποίησης Bulgari, καθώς και τα τηλεχειριζόμενα κρεβάτια, κλπ)..
'οπως είχε γίνει το 2008 στο Grand Resort Lagonissi και είχαμε αποκαλύψει στο άρθρο Έτσι Πολεμάει τη φτώχεια το ΠΑΣΟΚ !!!!




10/8/2010:
Αναγνώστης μας έστειλε σήμερα, το link  http://socialistinternational.org/index.cfm καθως και το link  http://socialistinternational.org/viewArticle.cfm?ArticleID=2067, τα οποία (μετά την ανάρτησή μας)  κατόπιν εορτής , έχουν συμπεριλάβει τελικά την συνάντηση του Πόρου.

Σχόλια

  1. Φιλε ΑΡΙΣΤΟΣ, νομιζω οτι ο κομματικος σου θανατισμος σε κανει να εθελοτυφλεις και να μην μπορεις να αντιληφθεις ορισμενα γεγονοτα. Θα ηθελα λοιπον για αποκατασταση ττης ολης αληθειας να επισημανω οτι :
    1. Το ετησιο διεθνες συμποσιο συμης αποτελει ενα καταξιωμενο συμποσιο που διενεργειτε εδω και 13 χρονια (από το 1998 μετα τον θανατο του Α.Παπανδρεου) υπο την αιγιδα του Ιδρυματος Α. Παπανδρεου. Για περισσοτερες πληροφοριες για το ιδρυμα αλλά και το συμποσιο μπορεις να ανατρεξεις στα www.qgp.gr και www.symisymposium.
    2. Στο πλαισιο του 13ου Συμποσιου περιλαμβανεται και ατυπη συναντηση επιτροπης της Σοσ. Διεθνους υπό τον Στιγκλιτς.
    3. Το Συμποσιο δεν ειναι υπο την αιγιδα της Διεθνους και δεν συγκαταλεγεται στο καλενταρι της, αλλα απο οτι νομιζω θα υπαρξει ανακοινωση μετα την ολοκηρωση του Συμποσιου στο site αυτης, οποτε καλο ειναι να εχεις λιγη υπομονη.
    4. Η διενεργεια συμποσιων, διαλέξεων, παρουσιασεων κλπ ειναι η πλεον συνηθης πρακτικη των ιδρυματων των διατελεσαντων πρωθυπουργων που ειναι νομικα θεσμοθετημενα και επιδοτουμενα από το κρατος. Σε παραπεμπν λοιπον και στα αντιστοιχα sites των Κ.Καραμανλη www.idkaramanlis.gr, Κ.Μητσοτακη www.ikm.gr, Ε. Βενιζελου venizelos-foundation.gr και Κ.Σημιτη.
    5. Η αναφορα σου στο 2008 αφορουσε την 23 παγκοσμια συνεδριαση της Διεθνους στην Ελλαδα και της αντιστοιχης 19ης γυναικων υπο την αιγιδα μαλιστα του Προεδρου της Δημοκρατιας (καλο ειναι να διαβαζεις πριν σχολιασεις) και οπως αντιλαμβανεσε αποτελουσε ιδιαιτερη τιμη για τη χωρα καθως εκλεχθει και ο νυν πρωθυπουργος ως προεδρος.
    6. Οσον αφορα τη πολυτελη διαμονη παρακαλω να προσκομισεις στοιχεια γιατι αποτελει καταπτυση λασπολογια και παραπλανηση των αναγνωστων σου. Εκτος και κρινεις απο τα δρωμενα υπουργων της απελθουσας κυβερνησης που αποδεδειγμενα εχουν βγει προσφατα στον αερα.
    Ελπιζω να αντιλαμβανεσαι τα γραφομενα και τουλαχιστον να ζητησεις συγγνωμη απο τους αναγνωστες σου.
    Δ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε, Ανώνυμε
    Το ποιος είναι τυφλωμμένος και φανατισμένος είναι πασηφανές.
    Επειδή είσαι ανώνυμος δε σημαίνει ότι είσαι στο απυρόβλητο και διεκδικείς το αλάθητο.
    Το ερώτημα είναι απλό και αυτό ρωτάει το άρθρο. Στην ιστοσελίδα της σοσιαλιστικής διεθνούς, αναφέρεται το συμπόσιο του Πόρου;;
    NAI ή OXI, απλή και καθαρή ερώτηση.
    Τώρα σε ότι αφορά τα αναγραφόμενα στην παράγραφο 6 του σχολίου σου, αν πατήσεις το λινκ του άρθρου που μνημονεύω : "Έτσι Πολεμάει τη φτώχεια το ΠΑΣΟΚ !!!!", θα δεις ότι το έχει γράψει Ν. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ | "ΒΗΜΑ", Κυριακή 22 Ιουνίου 2008.
    Αλλά που να το δείς, που να το διαβάσεις;
    Σε αφήνει ο κομματισμός σου.
    Τα όποια παράπονα λοιπόν να τα απεθύνεις στο ΒΗΜΑ και στον συντάκτη του άρθρου κ.Ν. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ.
    Τώρα θα ζητήσεις συγγνώμη και θα μου στείλεις την επιστολή διαμαρτυρίας σου στο ΒΗΜΑ και στον κ. Ν. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για να διευκρινήσω κάτι , αυτό που γράφω είναι: "Πιστεύω να μην ψαχνόμαστε και πάλι για το ποιος θα πληρώσει την πολυτελή διαμονή (Spa, χαβιάρια,καλλυντικά και είδη περιποίησης Bulgari, καθώς και τα τηλεχειριζόμενα κρεβάτια, κλπ).. 'οπως είχε γίνει το 2008 στο Grand Resort Lagonissi"
    Λέω πιστεύω να μην.., ΟΧΙ ότι θα γίνει ή ότι έγινε τώρα στον Πόρο.
    Γιατί το 2008 σύμφωνα με το άρθρο από το ΒΗΜΑ, έγινε και μάλιστα ζητήθηκε και οικονομική συνδρομή από την Νομαρχία.
    Και για να μην ξεχνιόμαστε την επιστολή του άρθρου από το "ΒΗΜΑ" από τον τότε γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ κ. Σπυρόπουλου προς τον Νομάρχη κ. Σγούρο, που ζητάει το ευτελές ποσό του 1.000.000 ευρώ, ως συνδρομή στο συνέδριο του 2008, την αμφισβητείς ;;
    ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;
    Nα μας πείς για να ξέρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε Αριστος πιστευω να μην εισαι βλαξ (λεω πιστευω να μην, οχι οτι εισαι). Στο σχολιο μου ξεκαθαριζω τι ηταν το συνεδριο του 2008 που οπως βλεπεις στο αρθρο ήταν η ολομελεια της Διεθνους με επανεκλογη μαλιστα του προεδρου της, ενω το συμποσιο της συμης ειναι, επαναλαμβανω, συμποσιο που οργανωνεται απο το Ιδρυμα Ανδρεα Παπανδρεου και οχι απο την Διεθνη και δεν ειναι ενταγμενο στο καλενταρι της, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ? Συγκρινεις δηλαδη ανομια πραγματα ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ με ΕΝΑ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ?
    Επισης, δεν αναφερω αν αυτα που επικαλεισαι με το αρθρο ειναι σωστα ή ψεμματα, αλλα σου λεω οτι εισαι προκατειλημενος και ΟΤΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ και οτι διασπειρεις ψευδες ειδησεις. Εχω λοιπον την απορια, αν δεν γινει τιποτα απο οτι λες θα βγεις να το διαψευσεις, η εφαρμοζεις απλως τη Γκαιμπελικη τεχνική ?
    Οσον αφορα την ανωνυμια. Στο σχολιο μου εχω βαλει τα αρχικα μου, αλλα που να τα δεις καθως σε εμποδιζουν οι παρωπιδες σου. Εξ αλου και εσυ ανωνυμος εισαι, εκτος και νομιζεις οτι ενα ψευδωνυμο σε κανει επωνυμο. Αν θες γραψε τα πληρη σου στοιχεια και θα τα γραψω και εγω.
    Δ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κατι ακομα αν διαβασεις τη εισαγωγη στο συμποσιο του πρωθυπουργου στη σελιδα
    http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/62d54fde-acff-4eaf-aa15-54ed706d0c58
    πιστευω οτι θα καταλαβεις ακομα καλυτερα. Ελπιζω να μην εχεις προβλημα να μπεις στο site του ΠΑΣΟΚ
    Δ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν αρκετά μας κούρασες.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΩ απλά χρησιμοποιώ στοιχεία, όπως άρθρα και ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με υπογραφές !!!
    Σου έκανα συγκεκριμένες ερωτήσεις, απάντησες στη μία όπως σε βολεύει.
    Στην ιστοσελίδα της σοσιαλιστικής διεθνούς στις προσεχείς δραστηριότητες αναγράφεται: Upcoming "XVIII International AIDS Conference, Vienna".
    On the occasion of the XVIII International AIDS Conference which takes place in Vienna from 18-23 July 2010, a Socialist International Side Event will be held in that city on Thursday 22 July with participants at the Conference from SI member parties.
    Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και εδώ στο πλαίσιο του 13ου Συμποσιου, περιλαμβανεται και ατυπη συναντηση της οικονομικής επιτροπης της Σοσ. Διεθνους υπό τον Στιγκλιτς.
    Αλλά για το δικό μας event, ούτε που τους νοιάζει. Τόσο πολύ ενδιαφέρονται ή το θεωρούν ως σημαντικό (για να καταλάβουν και οι "βλάκες")
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ? Συγκρίνω όπως βλέπεις δυο αντίστοιχα events της σοσιαλιστικής διεθνούς, που γίνονται στο πλαίσιο κάποιων άλλων εκδηλώσεων.
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ?
    Σε ξαναρωτάω για να δούμε τελικά, αν μπορείς να αποδεχτείς την αλήθεια:
    Αμφισβητείς την επιστολή που δημοσιεύει το ΒΗΜΑ στο άρθρο με τίτλο "Στο Λαγονήσι θα πολεμήσουν τη φτώχεια" ; (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=32&artId=172376&dt=22/06/2008)
    Aμφισβητείς αυτό που αναφέρει το πιο πάνω άρθο ότι:"Η ελεγχόμενη από το ΠαΣοΚ πλειοψηφία ενέκρινε τελικώς το ποσό των 500.000 ευρώ και την εγκατάσταση περιπτέρου στον χώρο του Συνεδρίου"
    Γιατί να πληρώσει η Νομαρχία αυτό το ποσό, σε ποια λογική εμπίπτει;
    Μπορείς να πας απαντήσεις σε αυτά ;;
    Αν έχεις τα κότσια να στείλεις mail ή επιστολή κ. Δ.Π, στο ΒΗΜΑ και να πεις σε αυτούς ότι ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ και διαπείρουν ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ και να μας τα κοινοποιήσεις, να τα δημοσιεύσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KAI KATI AKOMA ΣΤΟ SITE ΤΗΣ SI ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΣΤΗ LIBRARY ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ SNAPSHOTS. ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗ LIBRARY ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΜΕΕΤΙNG OF THE COMMISION ON GLOBAL FINANCIAL ISSUES, POROS, GREECE" ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (Error Executing Database Query)
    ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ E-MAIL.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    Δ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΕΣ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (7,46) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΜΚΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
    Δ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ Δ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΩΡΑΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΠΙΑ.
    ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ 3,12.
    Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ 2008 (ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΣΔ) ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΡΗΜΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ 500.000 ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ 1 ΤΗΣ ΝΔ (Ν, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ) ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ. ΕΠΙΣΗς ΣΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΣΔ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΞΤΗΣΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΙΑΠ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΩ ?
    Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΤΟΧΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΜ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ?
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ.
    ΥΓ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.
    Δ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου.
    Αν και με κρατάς σε εγρήγορση.
    Λοιπόν συνεχίζεις να κάνεις ότι ΔΕΝ καταλαβαίνεις.
    Το άρθρο θέλει να πει ότι η Ιστοσελίδα της Σοσιαλ. Διεθνούς, ΔΕΝ κάνει καμμία μνεία στην συνάντηση της οικονομικής επιτροπής στο πλαίσιο του συνεδρίου του Πορου. Ενώ για άλλα αντίστοιχα events της Σοσιαλ, Διεθνούς έχει ειδική μνεία-αναφορά.
    Εξάλλου όπως είπες τους έστειλες MAIL.
    ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ...

    ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ :
    "Πιστεύω να μην ψαχνόμαστε και πάλι για το ποιος θα πληρώσει την πολυτελή διαμονή (Spa, χαβιάρια,καλλυντικά και είδη περιποίησης Bulgari, καθώς και τα τηλεχειριζόμενα κρεβάτια, κλπ).. 'οπως είχε γίνει το 2008
    ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2008, ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.
    ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ E-MAIL, GOOGLE ID ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕΣ ΣΤΗ LIBRARY. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙ.
    ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΎΤΕΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΕΣ, ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΥΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.
    Δ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΑΛΑΖΙΟ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ SITE Η ΔΙΕΘΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παπανδρέλληνα αλβανηταρά σιπτάρ (όλοι στην Αχαΐα είναι σιπτάρ που τους έφεραν οι τούρκοι και οι ενετοί), πάρε και τον σιπτάρ Παγκαλο και τον σιπτάρ Παπούλια και τον σιπτάρ τραγόπαπα Λιάπι-Τζερόνιμο και άντε στην ιδιαίτερη πατρίδα σας, την Αλβανία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.