Πασοκάρα Ολέ. Η Πειραιώς αβάνταρε το Πρώτο Θέμα, το Πρώτο Θέμα αβάνταρε την Πασοκάρα και τώρα η Πασοκάρα αβαντάρει την Πειραιώς. Ποιός πληρώνει…;

Δημοσιεύθηκε από olympiada
…μα φυσικά ο Έλληνας. Γιατί βλέπετε επί “επαράτου” η μετοχή του ΤΤ είχε 22 Ευρώ, ενώ τώρα Τρεις και εξήντα! Βάλτε λίγο τα νούμερα στο μυαλό σας, δεν χρειάζεται να είστε σε dealing room ή κολλητοί του Καραβέλα για να καταλάβετε. 22 πριν, 3 μετά. Δηλαδή στη μία μετοχή, οι έξι δώρο.
Ποιό; Το ταχυδρομικό ταμιευτήριο με την μέγιστη ρευστότητα. Από ποιόν; Από την Πειραιώς. Εμείς βέβαια λόγω εντοπιότητας, θα προτιμούσαμε την …Τράπεζα Κρήτης. Αλλά υπάρχει ο ισχυρός κουμπάρος της γαμήλιας πρότασης: Ο Γιώργος (όλα τα σφάζω) Παπακωνσταντίνου! Ναι! Ο Νιτσεϊκός υπεράνθρωπος των Deals! O Dater!
Dates με Χριστοφοράκο θες; Με Goldman Sachs; Με ΔΝΤ; Με Λευκό Καρχαρία; Ο Γιώργος κανονίζει…

Ας αναφωνήσει ο λαός! “Κοσκωτά, Κοσκωτά, δώσε μας λεφτά, να πάρουμε ναρκωτικά να γίνουμε καλά ε!”
Γι’ αυτό φωνάζουμε. Ζήτω η Δραγώνα! Μάθε μας να γίνουμε Οθωμανοί για να τους περιποιηθούμε καταλλήλως!
Έπεται συνέχεια…

Σχόλια

  1. ΦΙΛΑΡΑΚΙ , ΕΣΦΙΞΑΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΗΚΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΒΟΥΤΗΞΕ ΑΜΕΣΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ανωνυμε των 7:50 τι του λες του ανθρωπου. Δεν πηρε ακομα γραμμη οτι το κομμα του συμφωνει. Τωρα βγαλαν στο αερα τη δηλωση του Σαμαρα.
    Γιατι συμφωνουν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ δειτε το στο
    http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_702.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί ανώνυμοι θα με αναγκάσετε να αναλάβω ρόλο συνηγόρου. Δεν κρίνω την ορθότητα της θέσης που εκφράζει η ανάρτηση, γιατί κι εγώ θεωρώ σημαντική εξέλιξη μια τέτοια συγχώνευση για το τραπεζικό σύστημα της χώρας. Παρόλα αυτά όσον αφορά στα δικά σας σχόλια πρέπει να σημειώσω ότι:
    α) Το ότι συμφώνησαν τα δύο κόμματα δε σημαίνει κι ότι ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης πρέπει να στοιχίζεται πίσω από τη συμφωνία. Τότε δεν είναι πολίτης αλλά πρόβατο.
    β) Όσον αφορά τα σχόλια για ζέστες και παγάκια, μάλλον δεν έγινε αντιληπτό ότι το κείμενο της ανάρτησης είναι αναδημοσίευση από άλλο blog κι επομένως τέτοια σχόλια θα έπρεπε να αναρτώνται εκεί κι όχι εδώ.
    Τέλος όσο με αφορά, πιστεύω πράγματι ότι μία τέτοια συγχώνευση είναι επιχειρηματικά ορθή και θα γλιτώσει το κράτος από ένα μεγάλο βραχνά προβληματικών μαγαζιών της ΑΤΕ. Από την άλλη όμως δε μπορεί να μην ελέγχονται όλες οι πλευρές τέτοιων συμφωνιών. Πρέπει να γίνονται με πλήρη διαφάνεια, να ελέγχονται κι απόψεις όπως αυτή που αναρτάται εδώ, ώστε να αποφύγουμε τη δωρεά περιουσίας του δημοσίου σε φίλους και γνωστούς. Μη φτάσουμε να γίνουμε Ρωσία του Γιέλτσιν και του Χοντορκοφσκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ. ΦΙΛΕ ΕΡΙΚ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ
    Μάθε μας να γίνουμε Οθωμανοί για να τους περιποιηθούμε καταλλήλως!
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΡΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΤ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ EXCEL ΣΤΟ
    http://finance.in.gr/Stock.aspx?id=452
    ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μπορώ μα σου απαντήσω γιατί μου "έκαψες τα εγκεφαλικά κύταρα".
    Κατάλαβες;
    Πάντως αν θες μπες στο http://olympia.gr/ και ρώτα τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΤΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ. ΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 22 ? ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑ (ΧΑΑ) ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΑΡΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ

    http://1.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/TD9r6CeXwRI/AAAAAAAD9ik/O7JLVptzGFg/s1600/GR

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΒ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΙΟΥΜΙΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tην είδα την διακύμανση και δεν ήταν 22 ωραία.
    Ήταν 5,2 και έχει φτάσει 3,2.
    Στείλτα στο Ολυμπια με mail.
    Όσο για το άλλο διάβασε να δείς :
    "2,2 δισ. ευρώ έλαβε η Πειραιώς" μόλις 15 μέρες πριν.
    "Τράπεζες: Ολοκληρώθηκε η κατανομή των €15 δισ."
    Ολοκληρώθηκε η κατανομή του δεύτερου πυλώνα του πακέτου των 28 δισ. ευρώ προς τις τράπεζες, ο οποίος αφορά εγγυήσεις του δημοσίου συνολικού ύψους 15 δισ. ευρώ.
    "Σύμφωνα με πληροφορίες από το αδιάθετο υπόλοιπο των 15 δισ. ευρώ ποσό 4,1 δισ. ευρώ έλαβε η Εθνική Τράπεζα, 3,9 δισ. ευρώ έλαβε η Eurobank, 2,2 δισ. ευρώ έλαβε η Alpha Bank, 2,2 δισ. ευρώ έλαβε η Πειραιώς, 600 εκατ. ευρώ έλαβε η Αγροτική, ενώ μικρότερα ποσά δόθηκαν στις μικρές τράπεζες που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο πακέτο"
    http://www.capital.gr/news.asp?id=1002266, Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010
    Κατάλαβες τώρα το περι δικαίου αίσθημα;
    Άλλος το ονομάζει διαφορετικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αύριο θα δημοσιεύσω την Φωτο με τον Γερουλάνο.
    (Πολυ καλή)
    Αν έχουν σχόλια θα απαντήσεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.