Ο Ρομπέν των "φτωχών"..

Διαβάστε απόσπασμα από την χθεσινή  ενημέρωση των πολιτικών συντακτών   από τον κ. Πεταλωτή

Σήμερα βλέπουμε σιγά- σιγά τους καρπούς της συλλογικής προσπάθειας της κυβέρνησης και των πολιτών για μια καλύτερη Ελλάδα. Οι δομικές αλλαγές του σήμερα θα μας απαλλάξουν από την πελατειακή λογική, τις παρωχημένες τακτικές αλλά και τις στρεβλώσεις και τα κακώς εννοούμενα κεκτημένα που λειτουργούσαν εις βάρος των πολιτών και επιβάρυναν για χρόνια το ελληνικό δημόσιο και φυσικά το δημόσιο συμφέρον.
 
Είναι αυτές οι αλλαγές, που θεμελιώνουν σταδιακά ένα νέο επιτελικό κράτος που ανταμείβει τον Έλληνα πολίτη που σέβεται τα χρήματά του, που δημιουργεί τις απαραίτητες υποδομές, που παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες, αλλά συγχρόνως προστατεύει και τους οικονομικά αδύνατους συμπολίτες μας.

Σχόλιο: 
Είδαμε τα δείγματα γραφής της κυβέρνησης για το πως επελέγησαν οι "άριστοι" και όχι οι αρεστοί...
Είδαμε το "φιάσκο" της πρόσληψης των γραμματέων, διοικητών, διευθυντών νοσοκομείων και ιδρυμάτων.
Είδαμε τα "κοινωνικά" κριτήρια επιλογής τους στα βιογραφικά που έχουν αναρτηθεί στο opengov.
Το άλλο που είπατε κ. Πεταλωτή :"Είναι αυτές οι αλλαγές, που θεμελιώνουν σταδιακά ένα νέο επιτελικό κράτος που ανταμείβει τον Έλληνα πολίτη που σέβεται τα χρήματά του, που δημιουργεί τις απαραίτητες υποδομές, που παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες, αλλά συγχρόνως προστατεύει και τους οικονομικά αδύνατους συμπολίτες μας"
Τι ακριβώς εννοείτε, πείτε μας πως:
 - Ανταμείβετε τον πολίτη
 - Πως ακριβώς σέβεστε τα χρήματά του
 - Με ποιον τρόπο προστατεύετε τους οικονομικά αδύνατους

Μήπως η κυβέρνηση είναι ο Ρομπέν των φτωχών και δεν το έχουμε αντιληφθεί;;



Σχόλια

  1. Επιτέλους οικονομική ύφεση τέλος, άρχισαν οι επενδύσεις.

    http://lamogios.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.