Η σκευωρία σε βάρος των Δημοσίων Υπαλλήλων κατέρευσε...

Το αποτέλεσμα της απογραφής των Δημοσίων υπάλληλων μας έδωσε το  συγκλονιστικό στοιχείο ότι στο Δημόσιο εργάζονται μόλις 700.000  μαζί με του ένστολους Αεροπορία στρατό αστυνομία λιμενικό και του πάση φύσεως συμβασιούχους. Για να έχουμε μια τάξη μεγέθους θα πούμε ότι στην Γαλλία οι ΔΥ υπολογίζονται σε 5.000.000 άτομα  στο Βελγιο που είναι μικρότερη πληθυσμιακά χώρα υφίστανται 800 000 θέσεις μόνιμων δημοσίων υπαλλήλων. Ο αριθμός αυτός αυξάνεται και ανέρχεται στις 1,4 εκ. θέσεις, εάν συμπεριληφθούν οι επιχορηγούμενες θέσεις εργασίας στους κλάδους της υγείας και της κοινωνικής δράσης καθώς και οι θέσεις εργασίας στις δημόσιες και δημοτικές επιχειρήσεις.  Στην Τουρκία περίπου 400.000 χιλιάδες είναι μόνο ο στρατός τους.
Πίσω το παραμύθι του τεράστιου δημόσιου τομέα διάφορα λαμόγια  έκρυψαν την μεγάλη κομπίνα της ελληνικής χρεοκοπίας.
Επιτεθήκαν στους δημοσίους υπάλληλους. Το κράτος αντί να υποστηρίξει το κόσμο του τον σταύρωσε αποκρύβοντας πίσω από αυτό τον τεράστιο δημόσιο τομέα τις τεράστιες ευθύνες του. Με αυτό το Ψέμα ενοχοποιήθηκαν 700.000 κόσμος που τους έκοψαν δυο και τρεις μισθούς.  Στιγματίστηκε κοινωνικά  μια επαγγελματική κατηγορία και άτυχοι Δημόσιοι υπάλληλοι άκουσαν τα μύρια όσα σε κάθε είδους λαικό δικαστήριο.
Με την απογραφή αυτή η σκευωρία κατέρρευσε και απομένει στην ΑΔΕΔΥ και στην δικαιοσύνη να αναζητήσουν τους ανθρώπους που την ενορχήστρωσαν και με βάση αυτή επιτέθηκαν σε μισθούς των 700 ευρώ και οικογένειες σε επιδόματα επικίνδυνης εργασίας πτητικά παραμεθόρια  κλπ.
Την ίδια στιγμή και μέχρι σήμερα δεν έχει πάει κάνεις φυλακή από τους βασικούς υπευθύνους της παράδοσης της χώρας μας στις ξένες δυνάμεις. Από αυτούς που ολιγώρησαν και όντας ανεπαρκείς έδρασαν σε καθεστώς πανικού όπως οι ίδιοι παραδέχονται.

Σχόλια

  1. Αμ δεν είναι μόνο τόσοι. Γιατί; Γιατί δεν έχουν απογραφεί ακόμα όλοι. Το κόλπο εδώ είναι οι άδειες. Το 1/4 των δημοσίων υπαλλήλων βρίσκεται σε άδεια και θα απογραφεί αργότερα. Επίσης δεν έχουν απογραφεί κάποιες κατηγορίες υπαλλήλων που πληρώνονται από το δημόσιο και θα καταγραφούν αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.