Αθηνά Δρέττα "ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ότι ο κόσμος μάς μισεί. Τα βράδια όμως δυσκολεύομαι να κοιμηθώ.."

Αθηνά Δρέττα
«Μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα»

Η γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας αποκαλύπτει το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων με τους «σκληρούς» της τρόικας, για τους οποίους λέει ότι «ήρθαν αποφασισμένοι να κόψουν τις συντάξεις» 

«ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ότι ο κόσμος μάς μισεί. Τα βράδια όμως δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Περάσαμε από την Κόλαση και τα καταφέραμε» λέει η κυρία Αθηνά Δρέττα, γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, μία εκ των αφανών πρωταγωνιστών στις διαπραγματεύσεις της ηγεσίας του υπουργείου με την τρόικα για το Ασφαλιστικό. Η κυρία Δρέττα δυσκολεύεται να κοιμηθεί τα βράδια, όχι επειδή μετείχε στις σκληρές διαπραγματεύσεις που είχαν ως αποτέλεσμα «να ματώσει η Ελλάδα» και να κόψουν ακόμη και τη σύνταξη της μητέρας της, αλλά διότι θα πρέπει από αύριο να αντιμετωπίσει την ίδια ομάδα της τρόικας που έρχεται στην Αθήνα. Και αυτό δεν είναι ό,τι πιο εύκολο. Γιατί, όπως λέει, οι διαπραγματευτές ήταν μεν ευγενικοί, πλην όμως σκληροί στις θέσεις τους. Θυμάται την Ισπανίδα του ΔΝΤ, την κυρία Μαριαλούς Μορένο Μπαντία, η οποία όχι μόνον αμφισβητούσε διαρκώς τα στοιχεία που της έδιναν, αλλά έφερνε μαζί της και... μεταφραστές από το ΔΝΤ: «Να σκεφτείτε ότι τους παραδώσαμε το τελικό κείμενο του

Ασφαλιστικούμεταφρασμένο στα αγγλικά από το υπουργείο Εξωτερικών και μας το ζήτησαν και στα ελληνικά για να το μεταφράσουν οι ίδιοι.Καμία εμπιστοσύνη...».

Σχόλια

  1. έτσι βέβαια ! την εμπιστοσύνη την κερδίζεις δεν την εννοεις αυτο-νόητη!
    άμα δουέ'υαμε και μεις 'ετσι μια χαρ'α θα 'ηταν τα πράγματα αλλά εμείς αντί να τα δίνουμε σε μεταφραστές και οργάνωση τα δίνουμε σε κουρτίνες και μεζέδες!!


    έτσι έτσι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρά Αθηνά, αν έχεις λίγη τσίπα πάνω σου παραιτήσου και κοπάνα την απο τη σφηκοφωλιά του πασόκ. Αν θες να κάνεις ένα καλό στον τόπο σου και στον εαυτό σου. Αυτά τα ''περάσαμε απο τη κόλαση''κ.λ.π.είναι καραγκιοζιλίκια. ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ !
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΒΛΕΠΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΤΑΝ. ΣΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΑΥΤΟ.
    ΕΧΕΤΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ,ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
    ΕΝΑΝ ΟΜΩΣ ΚΛΕΦΤΗ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ !
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΤΕ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..
    ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΥΡΑ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ !
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΙΛΑΣ...
    ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.