Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

Ο άνθρωπος που ήθελε να γίνει Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας....


Από παρ’ ολίγον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον «θώκο» του ΠΑΟ. Ο άνθρωπος που θα γινόταν βασιλιάς» (αν και ο θεσμός έχει προ πολλού μετατραπεί σε πρόεδρο της Δημοκρατίας), δηλαδή ο άλλοτε εκλεκτός του Κώστα Καραμανλή για το προεδρικό Μέγαρο, που έμεινε όμως στα κρύα του λουτρού εξαιτίας σειράς εις βάρος του δημοσιευμάτων από τα ΜΜΕ αναφορικά με το διαζύγιο του, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος πήρε τη σκυτάλη της προεδρίας στον ΠΑΟ.
Σε μια απόφαση έκπληξη, ο άλλοτε πρόεδρος του Συνασπισμού και σημερινός δικηγόρος γνωστών επιχειρηματιών (στενή άλλωστε είναι η σύνδεσή του με την οικογένεια Αλαφούζου), θα πάρει τη θέση του Νίκου Πατέρα. Θα κληθεί δηλαδή να κουβαλήσει το φορτίο της επόμενης ημέρας μιας ομάδας που πέτυχε πέρυσι όλους τους στόχους της.
Αίσθηση πάντως προκάλεσε η τοποθέτηση του Αριστερού πολιτικού σε μια θέση που περισσότερο παραπέμπει σε λογικές Μπερλουσκόνι. Ακόμα μεγαλύτερη όμως «ψυχρολουσία» δέχθηκαν οι σύντροφοι του κ. Κωνσταντόπουλου στον ΣΥΝ καθώς η ομάδα του ΠΑΟ και η οικογένεια Βαρδινογιάννη ήταν που βρέθηκαν απέναντι από το κόμμα της αριστεράς στην υπόθεση της ανέγερσης του γηπέδου στο Βοτανικό.
Τώρα ο παλιός πολιτικός θα πρέπει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ομάδας, ακόμα κι αν αυτά αντιβαίνουν τις ιδεολογικές και φυσικά οικολογικές ευαισθησίες. Εμ τι να κάνεις. Έτσι είναι τα δημόσια αξιώματα.

(Είδα Φως και Μπήκα)


http://online-pressblog.blogspot.com/2010/07/blog-post_1670.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.