Μέχρι πόσο δουλεύουν οι Ευρωπαίοι ;;;

Για να μη μας "παραμυθιάζουν" για τα όρια ηλικίας των εργαζομένων και συνταξιοδότησης, ας ρίξουμε μια ματιά στην Ευρώπη.
Οι πίνακες και στοιχεία που ακολουθούν έχουν εξαχθεί από την μελέτη της Ε.Ε: " Labour market and wage developments in 2009, EUROPEAN ECONOMY 5|2010 "
Στον 1ο πίνακα απεικονίζονται στατιστικά στοιχεία (μέσοι όροι χωρών) για την εργασία στην Ε.Ε.
Στους επόμενους πίνακες φαίνονται, μέσα στο κόκκινο πλαίσιο, το ποσοστό εργαζομένων (%) στις ηλικίες 15 ως 64, για την Ελλάδα, Ιταλία, Βέλγιο, Ισπανία και Γαλλία.
Απ τους πίνακες προκύπτει ότι απέχουμε 4 % από το μέσο όρο της Ε.Ε και σίγουρα δουλεύουμε όσο και οι Βέλγοι και σε μεγαλύτερη ηλικία από τους Ιταλούς.

Σχόλια

  1. Ρε μεγαλε μας εχεις τρελλανει με ρ5α στατιστικά σου αλλα δυστυχως αυτα δεν λενε τιποτε και δεν αποδεικνυουν τιποτε. Το θεμα ειναι ενα ο νεοελληνας θελει να δουλευει το λιγοτερο δυνατον και να παιρνει την δυνατον μεγαλυτερη συνταξη. Ελα ομως που αυτο δεν γινεται. Μπορεις να μας πεις αφου εισαι στατιστικολογος τι συνταξεις παιρνουν στις χωρες που αναφερεις σε σχεση με το μισθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.