Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010

Στο ΠΑΣΟΚ έχουν αίσθηση του χρήματος;

      ''Εξαιρετικά χαμηλό (1.800€ /χρόνο) '' θεωρεί το ΠΑΣΟΚ  το ποσό εξαγοράς σε ό,τι αφορά στο χρόνο σπουδών . Όλα αυτά αναφέρονται στην  ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ    '' 28 ερωτήσεις & απαντήσεις για το Ασφαλιστικό (ερώτηση  19)΄΄. Δηλαδή αν κάποιος σπουδάσει 4 έτη το συνολικό ποσό είναι 4χ1800=7200.  
Αν το ποσό αυτό θεωρείται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ τότε η βασική σύνταξη των 360 ευρώ/μήνα και τα 500 ευρώ της μαθητείας  τί είναι;
19. ΕΡΩΤΗΣΗ:  Από πότε θα ισχύσει ο συνδυασμός 40 χρόνια ασφάλισης και 60 έτη όριο ηλικίας;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Από 1.1.2011 και σταδιακά έως το 2015. Στην περίπτωση που ο ασφαλισμένος συμπληρώνει αυτές τις δύο προϋποθέσεις παίρνει πλήρη σύνταξη. Εν προκειμένω βέβαια προβλέπουμε τη δυνατότητα αναγνώρισης του πλασματικού χρόνου εργασίας εκ των οποίων τα κάτωθι είναι χωρίς εξαγορά: πλασματικός χρόνος μητέρων (βαρύνει το Ταμείο), κύηση και λοχεία, επιδοτούμενη ανεργία και ασθένεια. Εξαιρετικά χαμηλό είναι το ποσό εξαγοράς σε ό,τι αφορά στο χρόνο σπουδών (1.800€ το χρόνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.