Η επόμενη απόδραση...

Είναι γνωστό πλέον σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος αρέσκεται στα θαλάσσια σπορ(κανό), αλλά και  στο ποδήλατο.
Με κάθε ευκαιρία ( υπάρχουν πολλές τους τελευταίους μήνες που κυβερνά) επιδίδεται στα αγαπημένα του χόμπυ.
Έτσι από αύριο ξεκινά ένα υπέροχο τετραήμερο ενόψει του 13ου συμποσίου της Σύμης, στον Πόρο.
Πιθανώς θα αναρωτηθείτε: και ποιος πληρώνει να διοργανωθεί ακόμη και μέσα στην κρίση το συμπόσιο;  .....

Το Ιδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου(εμείς) είναι η απάντηση, οι δε συνεργάτες του προέδρου του, κ. Κώστα Λαλιώτη, διαμηνύουν ότι θα είναι πιο κλειστό δηλαδή πιο οικονομικό από ποτέ.

Όσο για το συμπόσιο είναι ανούσιες καλοκαιρινές συνάξεις με ξένους φίλους του Γιώργου που έρχονται δωρεάν στην Ελλάδα για να κάνουν μερικά μπάνια και να διαβουλευθούν.


Άντε καλά μπάνια βρε...και ούριο άνεμο

citypress-gr

Σχόλια

  1. Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ. ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΟΥΒΛΑΚΟΦΑΓΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙΓΚΛΙΤΣ, ΑΣΤΟΝ (ΥΠΕΞ ΕΕ), ΣΕΓΚΟΛΕΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΤΑΜΕ. ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΥΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ www.pasok.gr ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.