Κοινωνική δραστηριότητα... ΠΑΣΟΚος

Όταν ξεκίνησαν με το Opengov.gr και είχαν βάλει στην συμπλήρωση των βιογραφικών την πολιτική δραστηριότητα είχε γίνει χαμός. Αναγκάστηκαν να την αφαιρέσουν. Τι έλεγα τότε; Ότι η νέα καρτέλα "Κοινωνική δραστηριότητα" θα γεμίσει με μέλη του ΠΑΣΟΚ... Καθώς το ΠΑΣΟΚ είναι... κοινωνική δραστηριότητα!!!

Εγώ έκανα μια δειγματοληψία από τα βιογραφικά στο opengov και συγκεκριμένα στους διορισμούς του τομέα Υγείας. Θαυμάστε!!!
ΓΝ ΡΟΔΟΥ 
"Μέλος της ΠΑΜΚ απο το 1985 ως το 1987, Μέλος της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 1988 ως το 2000, Μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 2000 μέχρι σήμερα. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου από το 1994. Μέλος σε πολιτιστικά και αθλητικά Σωματεία της Ρόδου."
ΓΝ-ΚΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» 
"ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ."
ΓΝ-ΚΥ ΚΩ
"2) Εκλεγμένος αντιπρόσωπος στα Πανελλήνια συνέδρια της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν 2006, 2009"
ΓΝ ΣΑΜΟΥ «Ο ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»
*** Αυτό το βιογραφικό και αν είναι πλούσιο!!! Μόνο το όνομά της έχει και ότι ξέρει... Ελληνικά!!!
ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΥ ΛΕΡΟΥ
"1993-1994 ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α.ΜΑΤΗ"
Θέλετε και άλλα; Συνεχίζουμε...
"Η ενασχόληση μου με τα κοινά άρχισε το έτος 1982 με την εκλογή μου ως κοινοτικού συμβούλου της Ιαλυσου Ρόδου με ψηφοδέλτια στηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ . Υπήρξα η πρώτη εκλεγμένη γυναίκα στον τόπο καταγωγής μου. Ιδρυτικό μέλος του ΜΕΚΤΟ (το 1983 )με ενεργή δραστηριότητα και μέλος του διοικητικού συμβουλίου από το 2007 μέχρι σήμερα."
"ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
1975 Εντάσσεται στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. αναπτύσσοντας σημαντική κομματική δραστηριότητα. Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας (ΕΓΕ)- Παράρτημα Ρόδου, μαζί με την Μαργαρίτα Παπανδρέου.
1977–2004 Γραμματέας της Τοπικής οργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αγίου Ιωάννου, που με τη συμβολή της αριθμούσε τα περισσότερα μέλη τοπικής οργάνωσης του κινήματος σε πανελλαδικό επίπεδο.
2005-2007 Με την ανασυγκρότηση του κόμματος εκλέγεται η πρώτη Γραμματέας της Δημοτικής οργάνωσης πόλεως Ρόδου, με ποσοστό 75%. Ταυτόχρονα διατελεί μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και μέλος του τομέα Ισότητας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Επίσης αγωνίστηκε στην Δωδεκάνησο οργανώνοντας τις εκλογές για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, υπέρ του Πρωθυπουργού."

Τι; Δεν σας φτάνουν; Ε.. δείτε τα και μόνοι σας!!!

Εκτός από κάποιες εξαιρέσεις επιστημόνων που ξέρουν και μία γλώσσα πλην των απαραίτητων ευτυχώς ... Ελληνικών όλοι οι άλλοι είναι ΠΑΣΟΚοι!!! Αξιοκρατικά πάντα όμως... και όλως τυχαίως δεν υπάρχει ούτε ένας που να έχει δηλώσει ότι ασχολείται με τα κοινά από την πλευρά της.... Ν.Δ.!!! Ούτε ένας φυσικά δεν θα τολμούσε καθώς θα ήταν λόγος για αποκλεισμό!!!

http://vaspersview.blogspot.com/2010/07/blog-post_5129.html

Σχόλια