Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

Μ. Γιαννάκης: Μεγάλες οι ευθύνες της κυβέρνησης για το έργο Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη


Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Βοιωτίας, κύριος Μιχάλης Γιαννάκης, μετά την πρώτη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη «Διαδρομή – Εγκατάσταση του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη», έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τον ισχυρισμό του αρμόδιου Υφυπουργού ότι “κάποιοι πρέπει να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν πραγματικά το έργο Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη και να πάψουν να προβάλλουν περιβαλλοντικά προσκόμματα”, μόνο ως αυτοκριτική μπορούμε να την εκλάβουμε για τον ίδιο και τον Πρωθυπουργό του.
Δυστυχώς, ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του αδυνατούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και υποτιμούν τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών.
Αδυνατούν, όχι μόνο να αναλάβουν, αλλά και να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες τους.
Ας μην ξεχνούν ότι είναι οι πρώτοι που πρόβαλαν περιβαλλοντικές αντιρρήσεις για το έργο.
Είναι εκείνοι που ανέβαλαν, αναίτια και αδικαιολόγητα, την ψήφιση του έτοιμου από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, νομοσχεδίου για εννέα ολόκληρους μήνες.
Είναι οι ίδιοι που, σε όλο αυτό το διάστημα, δεν ανέλαβαν καμία ουσιαστική πρωτοβουλία πίεσης προς τη Βουλγαρική πλευρά.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι υπόλογη στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών για τις καθυστερήσεις και τις ολιγωρίες της.
Η Νέα Δημοκρατία υπέδειξε όλα τα διπλωματικά όπλα που έχει στη διάθεσή της η σημερινή κυβέρνηση, η οποία οφείλει να αναλάβει εξολοκλήρου τις ευθύνες που της αναλογούν και να πάρει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για την ολοκλήρωση του έργου.
Οποιαδήποτε νέα καθυστέρηση ή ολιγωρία βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και είναι ασυγχώρητη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.