Οι προτάσεις της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση








Δεξί Εξτρέμ

Σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΡΥΜΕΝΟ 5 ΜΙΣΥ ΧΡΟΝΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ (ΣΤΥΛ ΠΑΣΟΚ) ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΛΠΗ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΕΡΙΖΕΤΑΙ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟ 81, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ 89. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟ 93, Ο ΣΗΜΙΤΗΣ Τ0 96, Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΟ 04 ΚΑΙ 07 ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο Γ' ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΟΝΕΙΡΑ, ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΣΤΟ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΛΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΩΧΥΜΕΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙς ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.