Σάββατο, 3 Ιουλίου 2010

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:51 λαθρομετανάστες ανάμεσα σε κατεψυγμένες σαρδέλες!!!Σήμερα και περί ώρα 08:40 το πρωί,εντοπίσθηκαν στην Πύλη λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας,από άντρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών 51(!!!) άτομα άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη εντός φορτηγού οχήματος με Βουλγάρικες πινακίδες καθώς και τον οδηγό αυτού, το οποίο μετέφερε κατεψυγμένες σαρδέλες με προορισμό την Ιταλία.Προανάκριση διεξάγεται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενιτσας. 

epirus gate

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΞΕΠΑΓΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.