Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Tώρα που "πάμε καλά".. τα ταξίδια συνεχίζονται

Στη Ν. Υόρκη αναμένεται να φτάσει αργά τη νύχτα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου προερχόμενος από τις Βρυξέλλες όπου συμμετείχε στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ. 
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα προεδρεύσει με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στη Σύνοδο του προεδρείου της οργάνωσης στην Έδρα των Ηνωμένων Εθνών. 
Την Κυριακή το απόγευμα (τοπική ώρα- 10 μμ ώρα Ελλάδος ) ο κ. Παπανδρέου θα παραχωρήσει συνέντευξη στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας (γύρω στα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος ) έχει προγραμματιστεί συνάντηση του με τον γγ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

Καιρό είχε να πάει  ταξίδι ο πρωθυπουργός...
Από Τρίπολη σε Τρίπολη και από Βρυξέλλες σε Νέα Υόρκη.
Να μην ξεχνιόμαστε κιόλας..
Μπορεί να του λείπουν μερικά μίλια για την χρυσή κάρτα του frequent flyer..
Από την άλλη τώρα πού όλα πάνε καλά και η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, μπορούμε να πάμε και κανένα ταξιδάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.