Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Guardian: H Ελλάδα βάζει προς πώληση νησιά της, για να σώσει την οικονομία..

Mykonos"Greece puts its islands up for sale to save economy"

Desperate attempt to repay debts also driven by inability to find funds to develop infrastructure on islands.
Greece is raising cash by selling off an area of state-owned land on Mykonos for luxury tourism. 

The Guardian has learned that an area in Mykonos, one of Greece's top tourist destinations, is one of the sites for sale. The area is one-third owned by the government, which is looking for a buyer willing to inject capital and develop a luxury tourism complex, according to a source close to the negotiations.

Η Ελλάδα έχει βάλει προς πώληση τα νησιά της λόγω της οικονομικής κρίσης !!
Η Guardian, λέει ότι έχει μάθει, ότι μια περιοχή στην Μύκονο το 1/3 της οποίας ανήκει στο κράτος, το οποίο προσπαθεί (σύμφωνα με τις πηγές της Guardian) να βρει αγοραστή για μεγάλη τουριστική επένδυση στη Μύκονο.

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων η Guardian στο απόσπασμα του άρθρου που σας παρουσιάσαμε πιο πάνω.

Μάλλον θα πρόκειται για μια κακόγουστη φάρσα και άλλο ένα ανθελληνικό δημοσίευμα της Guardian (μας έχει συνηθίσει)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.