Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

Που είναι το e-mail;; Oεο

Τριβές δημιουργεί η δημοσιοποίηση από εφημερίδες είδησης για έγγραφο που κατατέθηκε στην επιτροπή και από το οποίο προκύπτει εμπλοκή και χρηματισμός υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ. 

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κωνσταντίνος Τζαβάρας κατήγγειλε στους δημοσιογράφους ότι παρόμοιο έγγραφο που φέρεται να είναι ιδιόγραφο σημείωμα του φυγόδικου πρώην ισχυρού άνδρα της Ζήμενς Μιχάλη Χριστοφοράκου, δεν υπάρχει στη δικογραφία, ενώ το ανεζήτησε και δεν το βρήκε στη γραμματεία της επιτροπής. 

Κατά τον ίδιο, δεν νοείται να "αποσύρεται" έγγραφο, ενώ ως προς την ουσία, έκανε λόγο για πλαστό ή χαλκευμένο έγγραφο ή προϊόν ψευδούς βεβαίωσης, αλλά σε κάθε περίπτωση συνιστά "απόπειρα φτηνού συμψηφισμού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.