Πάγκαλος: Κάναμε λάθος..Η επένδυση (COSCO) είναι πάρα πολύ σημαντική για τον Πειραιά και την χώρα

Εσφαλμένη χαρακτήρισε την προεκλογική θέση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της επένδυσης της Cosco, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ενώ επέκρινε την στάση των δημάρχων στις περιοχές που θα επενδύσει η κινεζική εταιρεία.
«Κάναμε λάθος ΤΌΤΕ ..Η επένδυση (COSCO) είναι πάρα πολύ σημαντική για τον Πειραιά και την χώρα. Η Cosco είναι μία σημαντική επένδυση για την χώρα και πρέπει να ενισχυθεί», σημείωσε ο κ. Πάγκαλος.
Όπως είπε η παραλία και το λιμάνι της Ελευσίνας δεν ανήκουν σε Δήμους, είναι αυτόνομοι Οργανισμοί.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πρόσθεσε ότι πρέπει να μπουν κανόνες συμπεριφοράς και να τηρούνται απο όλους και ότι κάποιες πρακτικές αντίδρασης θυμίζουν μεσαίωνα.
Ακούστε την παρέμβαση του Κ. Πάγκαλου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ  ΕΔΩ


ΣΚΑΪ

Σχόλια

  1. Το αισχρότερο φασιστοειδές της βουλής μιλά για λάθοι! Αυτός που έβριζε τον Γιωργάκη ανίκανο και βλάκα και τώρα τον υπηρετεί. Θεέ μου υπάρχεις και τους βλέπεις και δε ρίχνεις κεραυνό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη νά ζητήσει τό παχύδερμο ἀπό τόν Καραμανλή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως όταν λέγανε πως λεφτά υπάρχουν, εννοούσαν τις τσέπες των αφεντικών της COSCΟ??!!
    Pagkalous pachydermous homo pasokous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.