Θ. Πάγκαλος«Σημαντική επένδυση για τη χώρα η Cosco»

«Η Cosco είναι μία σημαντική επένδυση για την χώρα και πρέπει να ενισχυθεί», δήλωσε την Παρασκευή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.
No comments


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/06/cosco.html#ixzz0rBvH1ZPg

Σχόλια

  1. Καλά όταν η ΝΔ έκανε συμφωνίες με την COSCO ο Πάγκαλος και το ΠΑΣΟΚ έσχιζαν τα ρούχα τους τώρα τι γίνεται; Θα μου πεις περιμένεις τσίπα από τους ξετσίπωτους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.