Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΩΡΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ CNN…


Πρόωρες εκλογές, εάν και εφόσον το αποφασίσει ο Γ. Παπανδρέου, βλέπει σε δημοσίευμά της, η ηλεκτρονική σελίδα του CNN. Στο ρεπορτάζ της Kerin Hope και του David Oakley γίνεται εκτενής αναφορά στα…

τελευταία χρηματιστηριακά και δημοσιονομικά μεγέθη της Ελληνικής Οικονομίας σε συνδυασμό με τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό και το Εργασιακό.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ CNNΠΥΡΓΟΣ NEWS

1 σχόλιο:

  1. ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ. ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.