Η άθλια προβοκάτσια εις βάρος της εξεταστικής και η δημοσιογραφία του Cabinet

http://3.bp.blogspot.com/_kONxc1ElMjk/TAVBc_ZIETI/AAAAAAAA2K0/sN2HhAj9te4/s1600/06_01_2010_20_18_21.jpg
Από την περασμένη εβδομάδα γράφαμε για την προβοκάτσια που ετοιμαζόταν εις βάρος της εξεταστικής για τη Siemens, όταν κάποιοι “προανήγγειλαν” τις λίστες των δημοσιογράφων που ήταν στο payroll της Siemens. Γι’ αυτό το θέμα θα μιλήσουμε αμέσως μετά.
Η σκοπιμότητα της διαρροής φάνηκε χθες στα δελτία ειδήσεων.
“Πλέον έχει βληθεί η αξιοπιστία της επιτροπής” δήλωσε με περισυλλογή ο “δημοσιογράφος” Ανδρέας Κωνσταντάτος.
Όλως τυχαίως, η αξιοπιστία της επιτροπής, “βλήθηκε” μετά το κορυφαίο χτύπημα που έχει δοθεί στην διαφθορά στην ιστορία της μεταπολίτευσης. Την ομολογία Μαντέλη, που εμείς θα την χρεώσουμε στο σύνολο της επιτροπής και την σοβαρή, συλλογική προσπάθεια.
Βγαίνουν λοιπόν οι απανταχού Κωνσταντάτοι και δηλώνουν ότι με το έγγραφο του καμπινέ, βλήθηκε η αξιοπιστία της επιτροπής! Βγαίνει ο Τράγκας ουρλιάζοντας και λέει ότι “κανένας δεν θα τιμωρηθεί”, την ίδια ώρα που ο Μαντέλης θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
Ρωτούμε λοιπόν τους αγαπητούς δημοσιογραφους: Πως είναι δυνατόν να βάλλεται η αξιοπιστία ολόκληρης της επιτροπής από τη στιγμή που ένα “έγγραφο” που δεν είναι καν στη δικογραφία, δημοσιοποιείται από δύο συναδέλφους σας απόλυτα διαστρεβλωμένο και με τρόπο προβοκατόρικο; Την ίδια ώρα που το θέμα Μαντέλη περνάει στα ψιλά;

Πως είναι δυνατόν να βάλλεται η αξιοπιστία της επιτροπής όταν ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ όπως γίνεται για όλα τα στοιχεία που έρχονται στο φως; Πολλώ δε όταν αυτό το έγγραφο το αγνοούσε το σύνολο της εξεταστικής ανεξαρτήτως κομμάτων;
Ένα έγγραφο λοιπόν που δεν δόθηκε από ή στην εξεταστική δε μπορεί να βάλλει την αξιοπιστία της, ακριβοπληρωμένοι αρλεκίνοι των ΜΜ”Ε”. Τόσο απλά.
Ο μόνος εξευτελισμός ανήκει στους δύο “λειτουργούς” της ενημέρωσης που το προέβαλλαν και σε αυτόν που τους το έδωσε. Εάν είναι ο Βαλυράκης, τότε οφείλει να παραιτηθεί αφού έδρασε ερήμην της επιτροπής που προεδρεύει. Αυτό όμως μπορούν να μας το πουν μόνο αυτοί οι δύο κύριοι: Η δημοσιογραφία του Cabinet.
Ας κληθούν λοιπόν με την διαδικασία του κατεπείγοντος για να πουν ποιός τους έκανε την διαρροή. Αφήστε λοιπόν κύριοι Κωνσταντάτοι,  συμπατριώτες του κυρίου Μαντέλη, τα περί “χαμένης αξιοπιστίας” της εξεταστικής.
Η εξεταστική θα συνεχίσει την δουλειά της με την βοήθεια και την στήριξη κάθε Έλληνα που θέλει να ξεριζώσει το καρκίνωμα της Πατρίδας.
Έχουμε ενδιαφέρουσα συνέχεια σήμερα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εννοείται ότι τα έχουν πιάσει και γαλάζιοι. Φανταστείτε ότι τα έπιασαν ακόμα και ως… αντιπολίτευση!

Σχόλια

  1. Εγώ υποψιάζομαι ότι, κάποια στιγμή, ο κόσμος θα σταματήσει να φωνάζει έξω από τη Βουλή και θα πάει να κάνει λαμπόγυαλο τα ιδιωτικά κανάλια.
    Έλεος, όχι άλλο δούλεμα κύριε Μπόμπολα, κύριε Ψυχάρη, κύριε Κυριακού και κύριε Κουρή.
    Σας σιχαθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως θα διδάσκεται πολλά σε σεμινάρια διαχείρισης κρίσεων και μεθοδευμένης παραπλάνησης της κοινής γνώμης.
    Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της δόλιας μεταπολίτευσης, που πολιτικός παραδέχεται ότι χρηματίστηκε και παρ'όλα αυτά σήμερα ασχολούμαστε με ντουλάπες και μπατζανάκηδες.
    Αποσειωπούνται τα βεβαιωμένα εκατομμύρια που μπήκαν σε τσέπες, κρύβεται μεθοδικά η επερχόμενη ασφαλιστική λαίλαπα και ασχολούμαστε με παραπολιτικό κουτσομπολιό.
    Εύγε στους ενορχηστρωτές της μεθόδευσης. Δυστυχώς όμως βρίσκουν και τα κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.