Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Αποκλειστικό: Βρήκαμε τον Cabinet Man !!!

Αποκλειστικό: Mετά από πολύωρες έρευνες και συντονισμένη προσπάθεια....ανακαλύψαμε τον Cabinet Man !!!
Ζει στο Arkansas των Η.Π.Α...
Όχι δεν είναι ο Bill Clinton.
Ο τίτλος του video είναι "Cabinet man"
Λέτε ό τύπος που το έφτιαξε και είναι Αμερικανός, να μην ξέρει αγγλικά ;
Υπάρχει βέβαια και η άλλη περίπτωση ο άνθρωπος να είναι Ν.Δ 
ή ο πρωταγωνιστής του Video είναι μέλος της κυβέρνησης των ΗΠΑ !!!

Δείτε το Video

1 σχόλιο:

 1. Πέρα από τη μόνιμη αναξιοπιστία του Παπανδρέου (που δεν είναι κάτι καινούργιο), ο μεγαλύτερος χαμένος της τραγελαφικής υπόθεσης "άνθρωπος του καμπινέ" είναι η ξεκάθαρη και διαπιστωμένη αναξιοπιστία των Νέων και του Πρώτου Θέματος.
  Σε μια στοιχειωδώς σκεπτόμενη κοινωνία θα έπρεπε να εκμηδενιστεί η κυκλοφορία τους.
  Αυτές οι 2 εφημερίδες δεν πρόσκεινται απλά στο πασόκ.
  Αυτές οι 2 εφημερίδες δείχνουν το πιό αποκρουστικό πρόσωπο του πασόκ.
  Αυτές οι 2 εφημερίδες εκφράζουν τα πιό βρωμερά βοθρολύμματα της τυφλής κομματικής εμπάθειας και ρεζιλεύουν συνολικά τη δημοσιογραφία.
  Εφεξής όταν βλέπω φίλο, συγγενή ή γνωστό που έχει δώσει τα ωραία του τα ευρουδάκια για μία από αυτές τις 2 εφημερίδες θα τον κατατάσσω αμέσως στους πνευματικά καθυστερημένους.
  Μπέεεεε, ζώα . . .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.