Η κυβέρνηση δεν αντέχει το Ασφαλιστικό

Έχουμε γράψει επανειλημμένως και επιμένουμε  ότι το Ασφαλιστικό, ταχύτερα και περισσότερο από κάθε άλλο πρόβλημα, ακόμη και από την ενδεχόμενη πτώχευση, θα αποτελέσει καταλύτη ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.
Αυτά που ζητά το ΔΝΤ και που σιωπηρά αποδέχθηκαν στην κυβέρνηση και τώρα κάνουν τις «μωρές παρθένες», δεν μπορούν να περάσουν από την κοινωνία. Γι’ αυτό και θα υπάρξουν κοινωνικές αναταραχές οι οποίες θα οδηγήσουν σε εκλογές.
Η αδυναμία της κυβέρνησης να αντέξει την κοινωνική κατακραυγή θα την οδηγήσει στις κάλπες. Το αν είναι σωστό ή όχι, αν θα αποτελειώσει την χώρα ή όχι, είναι θέμα για συζήτηση, αλλά σε άλλη χρονική στιγμή. Η κυβέρνηση, άλλωστε επέλεξε τον ολισθηρό δρόμο του ΔΝΤ και κάποτε θα πρέπει να πληρώσει τα επίχειρα της προδοσίας στον ελληνικό λαό.
Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Μα γιατί κάποιοι στην Ελλάδα παίζουν με τη νοημοσύνη μας ενώ η Τρόικα είναι αμετάπειστη. Όσα είπαμε ισχύουν, διατείνονται και δεν κάνουν βήμα πίσω.

Η «Ημερησία του Σαββάτου» δημοσιεύει μια αποκλειστική συνέντευξη του κοινοτικού επιτρόπου για θέματα ασφάλισης και συνταξιοδότησης. Ο Λάζλο Αντορ, Ούγγρος στην καταγωγή στέλνει το εξής μήνυμα στην κυβέρνηση: «Αυτά που υπογράψατε, αυτά και θα ισχύσουν. Αν δεν τα εφαρμόσετε, κόβουμε τη ροή της χρηματοδότησης, κόβουμε τις άλλες δόσεις του δανείου».
Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από τα παραπάνω ότι στην κυβέρνηση είναι πανικόβλητοι και δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν;
Το ασφαλιστικό θα γίνει η ταφόπλακα ορισμένων που πίστεψαν ότι είναι παιχνίδι η άνευ όρων προσφυγή στο ΔΝΤ.

Σχόλια