Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

Τουρκικό σεισμογραφικό σκάφος βγήκε … «βόλτα» στο Αιγαίο


Το Τουρκικό σεισμογραφικό σκάφος «Τσεσμέ» πλέει ήδη στο Αιγαίο και βρίσκεται περίπου στα 15 ν.μ ανοιχτά της Σαμοθράκης, ενώ παρακολουθείται διακριτικά από την Ελληνική κανονιοφόρο «Πολεμιστής». Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τουρκικές ενέργειες – απάντηση στις πρόσφατες ελληνικές εξαγγελίες για έρευνες για πετρέλαιο σε Αιγαίο και Ιόνιο.

newsblog

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/06/blog-post_6602.html#ixzz0sK7asrYR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.